Ταϊλάνδη – Κορονοϊός: Προγραμματισμός εγκατάστασης 10.000 κλινών προσωρινής νοσηλείας στην Μπανγκόγκ

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η Ταϊλάνδη προγραμματίζει να εγκαταστήσει 10.000 κλίνες προσωρινής νοσηλείας στην Μπανγκόγκ, όπως δήλωσε σήμερα, ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας, καθώς η χώρα δίνει μάχη για αντιμετωπίσει ένα τρίτο κύμα από τα περιστατικά μόλυνσης της COVID-19.

Τουλάχιστον 12 νοσοκομεία στην πρωτεύουσα ανακοίνωσαν ότι σταμάτησαν τα δοκιμαστικά τεστ για τον κορονοϊό, από χθες, εξαιτίας της έλλειψης υλικών ή σχετικών δυνατοτήτων για την διενέργειά τους. Τα νοσοκομεία αρνούνται να κάνουν τεστ, καθώς θα πρέπει να εισάγουν ανθρώπους για νοσηλεία, στην περίπτωση που αυτοί εντοπιστούν θετικοί.

«Σκοπεύουμε να αυξήσουμε άμεσα τις κλίνες προσωρινής νοσηλείας στις 10.000, ώστε να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου, ότι μπορούμε ακόμη να αντιμετωπίσουμε, αυτόν τον κύκλο ξεσπάσματος των κρουσμάτων» δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο Σουκσάν Κιτισουπακόρν, γενικός διευθυντής της αρμόδιας ιατρικής υπηρεσίας στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η παρούσα έξαρση των κρουσμάτων φαίνεται να είναι η χειρότερη στη χώρα.

Η Ταϊλάνδη ανέφερε σήμερα 789 νέα περιστατικά μόλυνσης και έναν θάνατο, με το συνολικό αριθμό των μολύνσεων να έχει φτάσει στις 31.658 με 97 θανάτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here