Εστίαση Ντένβερ: Εστιατόριο Μπαρ απαιτεί εμβόλιο COVID-19 για πελάτες & υπαλλήλους

Εστίαση Ντένβερ: Το Bar Max αντιμετώπισε διαδικτυακές αντιδράσεις από άτομα που χαρακτηρίζουν την πολιτική αυτή ότι εισάγει διακρίσεις. Ένα μπαρ στο Ντένβερ απαιτεί από τους πελάτες να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού πριν καθίσουν – αλλά ορισμένοι πελάτες δεν είναι ικανοποιημένοι με τη νέα πολιτική.

Το Μπαρ Μαξ ανακοίνωσε την πολιτική του πριν από δύο εβδομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν ανοίξει ξανά για φαγητό σε εσωτερικούς χώρους την προηγούμενη εβδομάδα. Πριν από αυτό, το κοκτέιλ μπαρ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας προσφέροντας μόνο ένα μικρό μενού, σύμφωνα με τον ιστότοπο. Στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram, το Μπαρ Μαξ έγραψε: “Ανοίγουμε ξανά στις 2 Απριλίου για όσους ήταν αρκετά τυχεροί για να εμβολιαστούν. Ανυπομονούμε να δούμε όλους σύντομα. Όταν θα είστε σε θέση να εμβολιαστείτε, ελάτε να μας δείτε ”

Ο Marshall Smith, ιδιοκτήτης του Bar Max, είπε στο CBS4 ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί μπορούν να παραγγείλουν φαγητό και κοκτέιλ, απλά δεν μπορούν να γευματίσουν στον εσωτερικό χώρο. “Δεν αρνούμαστε την υπηρεσία σε κανέναν”, είπε ο Σμιθ στον σταθμό. “Έχουμε ακόμα επιλογές λήψης, έχουμε ακόμη αίθριο, αυτό που λέμε είναι για να καθίστεε και να απολαύσετε ένα κοκτέιλ, ζητάμε να εμβολιαστείτε.”

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι ενοχλήθηκαν από την πολιτική, σύμφωνα με τη Sara Grossman, η οποία διαχειρίζεται το μάρκετινγκ για το Bar Max. Ένα κοκτέιλ μπαρ στο Ντένβερ απαιτεί από τους πελάτες για να δειπνήσουν να δείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

“Έχουμε λάβει πολλά αστέρια και αρνητικές κριτικές τόσο στην Google όσο και στο Yelp την τελευταία μιάμιση εβδομάδα από τότε που ανακοινώσαμε το επίσημο άνοιγμα και την πολιτική μας”, δήλωσε ο Grossman στο CBS4 την Πέμπτη.

“Και σε αυτό λέω, υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι που μας έδωσαν μια κριτική από ό, τι σταμάτησαν στο μπαρ, οπότε είμαι στη διαδικασία να βρω πώς να ξεριζώσουμε αυτές τις ψεύτικες κριτικές.”

Από το Σάββατο, φαίνεται ότι πολλές από αυτές τις αρνητικές κριτικές έχουν καταργηθεί. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι επέκριναν επίσης το Bar Max στο Facebook, κατηγορώντας το μπαρ ότι εισάγει διακρίσεις.

Ο Grossman είπε στο CBS4 ότι οι εργαζόμενοι – οι είναι όλοι εμβολιασμένοι – και ότι πολλοί πελάτες “ανακουφίζονται”. Είπε ο Σμιθ: «Οι άνθρωποι που κυριολεκτικά δεν έχουν πάει πουθενά το προηγούμενο έτος, οι άνθρωποι που είναι ανοσοκατεσταλμένοι, οι πρώτοι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη, οι εκπαιδευτικοί που έχουν εκτεθεί περισσότερο και έχουν πληγεί, ήρθαν συγκεκριμένα και μου είπαν, «Αυτή είναι η πρώτη φορά που αισθανθήκαμε ασφαλείς να βγαίνουμε περισσότερο από ένα χρόνο και σας εκτιμούμε ότι το κάνατε. “Ο ιδιοκτήτης του μπαρ είπε ότι οι πελάτες που δεν έχουν εμβολιαστεί μπορούν να παραγγείλουν κοκτέιλ και φαγητό. “Ο κόσμος που είχε αρνητικές αντιδράσεις δεν ειχε πάει στο μπαρ πριν, και φαίνεται ότι άλλες μπάρες μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για αυτούς”, πρόσθεσε ο Smith.

Σύμφωνα με το CBS4, το Bar Max ακολουθεί όλες τις εσωτερικές απαιτήσεις φαγητού του Ντένβερ, λειτουργεί με χωρητικότητα 50%, διατηρώντας τραπέζια τουλάχιστον έξι πόδια μακριά και απαιτεί μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.

Το μπαρ είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Τελικά, ο Σμιθ είπε στον σταθμό ότι η απαίτηση εμβολιασμού των επισκεπτών είναι θέμα υγείας και ασφάλειας. “Δεν είμαι απαραίτητη υπηρεσία”, είπε ο Smith. “Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε αυτό, μην έρθετε.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here