Σεξουαλική υγεία: Κόλπα για να την απογειώσετε

Υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθουμε ότι η σεξουαλική μας ζωή έχει χάσει την ζωντάνια και την απόλαυση που μας χαρίζει. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο ότι έχουμε βαλτώσει σε μία σχέση λόγο χρόνου, είτε γιατί πιέζεστε ψυχολογικά και σας δημιουργεί αυτό προβλήματα και σε αυτό το στάδιο.

Γι αυτό, τον λόγο εμείς σας βρήκαμε και σας συγκεντρώσαμε συμβουλές για να καταφέρετε να ξανά ζωντανέψετε την σεξουαλική σας ζωή και να νιώσετε ότι είστε πολύ καλά μέσα σε αυτή.

Κρατήστε τα ρούχα σας

  • Ναι, δοκιμάστε να ξαναζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή ,χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε όλα σας τα ρούχα. Παίξτε και κρατήστε τουλάχιστον κάτι πάνω σας. Αν είστε γυναίκα αφήστε τα τακούνια και πραγματικά θα δείτε πόσο σέξυ θα καταφέρετε να γίνεται αλλά και να νοιώσετε διαφορετικά, αφού η αυτοπεποίθηση σας θα εκτοξευτεί.

Γίνετε πρωταγωνιστής σε μία ιστορία

  • Επιλέξτε με το ταίρι σας μια συγκεκριμένη μέρα και ημερομηνία και συμπεριφερθείτε σαν δύο άγνωστοι που γνωρίζονται εκείνοι την στιγμή και καταλήγουν να περνάνε μία τέλεια σεξουαλική εμπειρία.  Ακόμα εμπλουτίστε την ιστορία με σκηνικά και καταστάσεις που θα απογειώσουν την σεξουαλική σας διάθεση.

Βάλτε το λιπαντικό στην ζωή σας

  • Μπορεί να σας φαίνεται παράδοξο, αλλά προσπαθήστε να εντάξετε το λιπαντικό την ώρα του στοματικού σεξ και θα δείτε και πως θα απογειωθείτε αλλά και πως καταφέρεται να συσφίξετε περισσότερο και την σχέση σας.

Κάντε σεξ οπουδήποτε

  • Επιχειρήστε να κάνετε σεξ σε οποιοδήποτε άλλο μέρος από εκεί που κάνετε συνήθως και θα δείτε πως θα καταφέρετε να νικήσετε την ρουτίνα αλλά και ότι θα καταφέρετε να διατηρήσετε την σεξουαλική σας ζωή στα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της αφής , των νέων μυρωδιών αλλά και του διαφορετικού φωτισμού.

Διασκεδάστε μαζί

  • Τολμήστε να κάνετε πράγματα ,ώστε να δημιουργείτε εμπειρίες και ωραίες στιγμές οι οποίες θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο ως ζευγάρι.

Ακολουθεί βίντεο με σεξουαλικές συμβουλές


 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here