Μάσκα προσώπου: 3 DIY μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά που το δέρμα σου θα λατρέψει [vid]


  • Μάσκα προσώπου με μπανάνα: Οι μπανάνες είναι γεμάτες με συστατικά που αγαπά το δέρμα σου: βιταμίνη Α για να ξεθωριάσει τα σκοτεινά σημεία και ατέλειες και να εξομαλύνει το τραχύ δέρμα, βιταμίνη Β για να μειώσει την ξηρότητα, βιταμίνη Ε για να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και κάλιο για ενυδάτωση. Έτσι, κάνουν μια τέλεια, φυσική, σπιτική μάσκα προσώπου που αφήνει το δέρμα να φαίνεται και να είναι πιο απαλό. Για να την φτιάξετε: Πολτοποιήστε μια μεσαίου μεγέθους ώριμη μπανάνα σε μια λεία πάστα και στη συνέχεια απλώστε την απαλά στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το να στεγνώσει για 10 έως 20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Ή ανακατέψτε 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι, 2 κουταλιές της σούπας μέλι (ένα φυσικό φάρμακο για την ακμή) και μία μέτρια μπανάνα.

 

  • Μάσκα προσώπου με ξύδι: Η χρήση ξιδιού ως τονωτικό δέρματος χρονολογείται από τα αρχαία χρόνια. Σήμερα είναι εξίσου αποτελεσματική. Για να την φτιάξετε: Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο με 2 φλιτζάνια νερό ως ξέβγαλμα για να καθαρίσετε και να σφίξετε το δέρμα σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σπιτική μάσκα προσώπου αναμειγνύοντας 1/4 φλιτζάνι ξύδι μηλίτη με 1/4 φλιτζάνι νερό. Απλώστε απαλά το διάλυμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει.

 

  • Μάσκα προσώπου με γάλα: Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό σπα στο πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας DIY μάσκες προσώπου. Για να την φτιάξετε: Ανακατέψτε 1/4 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη με αρκετό νερό για να σχηματίσετε μια παχιά πάστα. Καλύψτε καλά το πρόσωπό σας με το μείγμα, αφήστε το να στεγνώσει εντελώς και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Το πρόσωπό σας θα νιώσει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο.

 

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ