Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Σε αναστολή ο γιατρός για το «μαΐμού» τεστ κορoνοϊού


Eξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση με τον γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που καταγγέλλεται πως χρησιμοποίησε τέχνασμα με ψευδές  τεστ κορονοϊού ώστε να εμφανιστεί πως νόσησε και έτσι να εξαιρεθεί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο γνωστός αυτός γιατρός τέθηκε πλέον σε αναστολή εργασίας-του επιδόθηκε χθες- καθώς για τις υγειονομικές αρχές είναι επιλήψιμα όσα έπραξε και πλέον το λόγο έχουν οι Εισαγγελικές Αρχές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 23 Αυγούστου από το agrinionews.gr ωστόσο προκαλεί απορία γιατί έπρεπε να έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Κ.Υ.Παλαμά ώστε να καταγραφεί κινητικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Oι υγειονομικές αρχές πάντως υποστηρίξουν ότι έπραξαν τα δέοντα άμεσα με το που περιήλθαν σε γνώση τους οι καταγγελίες.

Θυμίζουμε πως το δείγμα που έδωσε ο γιατρός αυτός αρχικά και το οποίο υπήρξε θετικό σε τεστ κορονοϊού καταγγέλλεται πως το έλαβε από οικείο του πρόσωπο, επίσης υγειονομικό, που από την πλευρά της το πήρε από άτομο που όντως νοσούσε.Σημειωτέον πως ο γιατρός τελικά εμβολιάστηκε αφού προηγουμένως έγιναν γνωστές οι καταγγελίες.

Το ζήτημα τέθηκε κατά τη προχθεσινή επίσκεψη του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Αποφασίστηκε ο γιατρός να κληθεί σε απολογία ενώ ενημερώθηκαν το Υπουργείο και οι εισαγγελικές αρχές.

«Διαπίστωσα ότι υπάρχει βασιμότητα σε αναφερόμενο περιστατικό ιατρού ο οποίος προσκόμισε δείγμα για μοριακό έλεγχο χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία του για λήψη. Παρά το γεγονός ότι το δείγμα αυτό βρέθηκε να είναι θετικό από τα αποτελέσματα που εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα όπου και απεστάλη, ο γιατρός προσήλθε και εμβολιάστηκε», δήλωσε ο κ. Καρβέλης.

Σύμφωνα εξάλλου με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ «όλα αυτά δημιουργούν αποχρώσες ενδείξεις παράνομης ενέργειας».

Πηγή: agrinionews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ