Κρούσματα σήμερα: Πάμε ξανά για πάνω από 3.000

Περισσότερα από 3.000 αναμένεται να είναι τα κρούσματα σήμερα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα από τον ΕΟΔΥ

Δύσκολη αναμένεται να είναι και η σημερινή ημέρα όσον αφορά τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ με τις εκτιμήσεις να μιλούν για έναν αριθμό που θα ξεπερνάει τα 3.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr τα κρούσματα που είχαν καταχωρηθεί στα μητρώα του ΕΟΔΥ μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης ξεπερνούσαν τα 2.800.

Όπως υπενθυμίζουν οι ίδιες πηγές η Τρίτη είναι ουσιαστικά η πρώτη ημέρα της εβδομάδας με περισσότερα τεστ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (12/04) τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν 1.606 με 781 συμπολίτες μας να δίνουν μάχη με τον κορονοϊό στις ΜΕΘ.

Όσον αφορά τα τεστ ο αριθμός τους τη Δευτέρα ήταν μεγαλύτερος από 31.000 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνει η κυβέρνηση.

Ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και ο υψηλός αριθμός διασωληνωμένων στα νοσοκομεία εξακολουθούν να προβληματίζουν και να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για μεγάλα ανοίγματα όπως η απελευθέρωση της μετακίνησης εκτός νομού.

Η κυβέρνηση προσδοκά ότι με την αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων, καθώς την Τετάρτη φτάνουν στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια του μονοδοσικού Johnson & Johnson, αλλά και με τη χρήση των self test θα μπορέσει να έχει καλύτερη εικόνα της πορεία της πανδημίας στην χώρα ώστε να αποφεύγονται «εκρήξεις» κρουσμάτων που φέρνουν πισωγυρίσματα.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr για την επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας τη Δευτέρα (12/04) βάσει των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ

Infographic κρουσματα Δευτέρα 12/04
Το Infographic του Newsbomb.gr για τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here