Χαϊδάρι: Εξαφανίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα η 22χρονη Ευαγγελία


Εξαφανίστηκε για τρίτη φορά από το Χαϊδάρι η 22χρονη Ευαγγελία Τσιάμη, για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert.

Προβληματισμό προκαλεί η νέα εξαφάνιση της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη, καθώς λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της, η κοπέλα διέφυγε και πάλι, για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Την Πέμπτη 9/9/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η Τσιάμη Ευαγγελία, 22 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε άμεσα όπως κάνει πάντοτε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.Η εξαφανισμένη νεαρή κοπέλα ονομάζεται Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε κολάν πολύχρωμο.

Η Ευαγγελία Τσιάμη είχε εξαφανιστεί αρχικά στις 14 Αυγούστου από την περιοχή του Χαϊδαρίου για να βρεθεί αρχικά μία ημέρα αργότερα.

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποίησε τα στοιχεία της, καθώς το κορίτσι είχε εξαφανιστεί ξανά, αυτή τη φορά από το νοσοκομείο «Τζάνειο».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ