Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 20χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 88χρονη


Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 20χρονος για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στν Βαθύλακκο της Θεσσαλονίκης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 20χρονος ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια 88χρονη γυναίκα στο Βαθύλακκο της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας με αποτέλεσμα το θάνατο του θύματος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε και δεν θυμάται τι έκανε λόγω κατάχρησης αλκοόλ που του έχει προκαλέσει ψυχικά προβλήματα σε συνδυασμό με χρήση ναρκωτικών.

Οι δικαιολογίες του, πάντως, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος, ο οποίος είχε μπει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και δέκα μήνες πριν το μοιραίο βράδυ, εισήλθε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου στο σπίτι της ηλικιωμένης για να τη ληστέψει, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης. Ο δράστης χτύπησε την γυναίκα για να του πει που είναι τα χρήματα, αλλά έφυγε χωρίς να πάρει ούτε ευρώ.

Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε την επόμενη ημέρα του περιστατικού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και κατέληξε μετά από λίγα 24ωρα νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με πληροφορίες από grtimes.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ