Σεξ: Tips για να απολαύσετε καλύτερα το σεξ και να οδηγήσετε τους συντρόφους σας στην κορύφωση

Το καλό σεξ με τον σύντροφό σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Απλώς λάβετε υπόψη ότι ενώ υπάρχουν ορισμένες σταθερές οδηγίες για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής, τα καλύτερα κρυμμένα σεξουαλικά μυστικά είναι αυτά που περιμένουν να ανακαλυφθούν μέσα στη σχέση.

“Νομίζω ότι κάθε τύπος είναι διαφορετικός και κάθε σχέση είναι διαφορετική” λέει ο Paul Joannides, PsyD, ερευνητής ψυχαναλυτής και συγγραφέας του The Guide To Getting On. “Πρέπει να εκτιμήσετε ότι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει για τον καλύτερο φίλο σας και τη γυναίκα του μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς και τον/την σύντροφό σας”. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, μερικά από τα καλύτερα σεξουαλικά μυστικά είναι αυτά που οι σύντροφοι δεν μοιράζονται μεταξύ τους, λέει ο Δρ Joannides. Για να απολαύσετε επομένως καλό σεξ, πρέπει να μιλήσετε για το τι σας αρέσει και τι όχι. “Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε και να ακούσετε”, λέει ο Joannides.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές ειδικών σεξουαλικής υγείας που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην αναζήτηση της απόλαυσης του/της συντρόφου σας:

  • Μην ρωτάτε τι δεν τους αρέσει. Αντ ‘αυτού, ρωτήστε απευθείας τι είναι αυτό που προτιμούν και πώς αισθάνονται στην “προσφορά” σας.
  • Χρησιμοποιήστε βοηθήματα, όπως βιβλία, που πιστεύετε ότι μπορεί να απολαμβάνουν οι σύντροφοί σας και μελετήστε τα παρέα, για να δείτε τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Για κάποιους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εκφραστούν με αυτόν τον τρόπο. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να δεις μια φωτογραφία και να πεις: “Για κοίτα αυτό, φαίνεται ενδιαφέρον ή είμαι περίεργη/ος να το δοκιμάσω”, παρά να εκφράσεις ανοικτά και περιγραφικά με λόγια αυτό που σου αρέσει.

 

 

  • Αφήστε τους να σας δείξουν τι είναι αυτό που απολαμβάνουν, χωρίς να σας το πουν. Μπορείτε για να παράδειγμα να τους ζητήσετε να φιλήσουν το στήθος σας ή άλλη ερωτογενή σας ζώνη, ακριβώς όπως θα ήθελαν να τους φιλήσετε εσείς.
  • Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Να θυμάστε ότι ο εγκέφαλός σας είναι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο στο σώμα σας. Διατηρήστε τα πράγματα διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα μιλώντας για τις φαντασιώσεις σας με τους συντρόφους σας. Και μην αισθάνεστε ότι πρέπει να απαλλάξετε το μυαλό σας από τις φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ – οι ειδικοί θεωρούν αυτές τις φαντασιώσεις έναν σημαντικό τρόπο για να αναζωπυρώσετε την επιθυμία και να απολαύσετε καλύτερη στύση και οργασμό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here