11η Σεπτεμβρίου: Η Ε.Ε ειναι στο πλευρό των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας

Μήνυμα συμπαράστασης στις ΗΠΑ με αφορμή την εικοστή επέτειο απο τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στέλνει σύσσωμη η ΕΕ.

Η ΕΕ είναι στο πλευρό των ΗΠΑ για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της συμπόνιας έναντι του μίσους τονίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της για την 11η Σεπτεμβρίου.

«Στις 11/9 θυμόμαστε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και τιμούμε αυτούς που ρίσκαραν τα πάντα για να τους βοηθήσουν. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές, τις πιο δύσκολες στιγμές, το καλύτερο της ανθρώπινης φύσης μπορεί να λάμψει. Η ΕΕ είναι στο πλευρό των ΗΠΑ για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της συμπόνιας έναντι του μίσους», σημειώνει η κ. Φον Ντερ Λάιεν.

Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ και στον Πρόεδρο των ΗΠΑ στον συνεχή αγώνα κατά της τρομοκρατίας, σημείωσε με ανάρτησή του.

«Οι φρικτές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου πριν από 20 χρόνια άλλαξαν την πορεία της ιστορίας. Θυμόμαστε τα θύματα και την ευγενή θυσία τόσων πολλών που πρώτοι ανταποκρίθηκαν και των εργαζομένων στην ανθρωπιστική βοήθεια.

Η ΕΕ στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ και στον Πρόεδρο των ΗΠΑ στον συνεχή αγώνα κατά της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού σε όλες τις μορφές του», αναφέρει ο Σαρλ Μισέλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ