Σεξουαλική υγεία: 5+1 Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Αν και εσείς θεωρείτε ότι το ερωτικό πάθος, άρχισε να φθίνει και ότι νιώθετε βαλτωμένη μέσα στην σχέση σας, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα ξανά ζωντανέψετε την φλόγα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές  από τις οποίες πρέπει να δοκιμάσετε ,για να βοηθήσετε το πάθος να αναζωπυρωθεί όταν νιώθετε ότι λείπει η σεξουαλική σας ζωή.

 Προγραμματίστε πότε θα κάνετε σεξ
  •  Ένα βράδυ κάντε μια πρώτη συζήτηση για το σας αρέσει σεξουαλικά, εξερευνήστε νέες κινήσεις σεξ και μιλήστε για τις κρυμμένες φαντασιώσεις σας, Μην πιέζετε τον εαυτό σου να είναι σέξι, απλά πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει και πείτε αυτό που συνήθως αποφεύγετε να λέτε από φόβο στον εαυτό σας.

Μάθετε νέες και ενδιαφέρουσες θέσεις στο σεξ

  • Συμμετάσχετε  ενός ζευγαριού μπορεί να ανοίξει μια εντελώς νέα λεωφόρο σεξουαλικού παιχνιδιού. Τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν για νέες θέσεις σεξ, τεχνικές και παιχνίδια σεξουαλικού παιχνιδιού, σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που είναι διασκεδαστικό.

Υποδυθείτε παιχνίδια ρόλων
  • Φτιάξτε παρασκήνια για τους χαρακτήρες σας, ντυθείτε και διασκεδάστε με αυτό.

Χαλαρώστε με μια ερωτική ταινία

  • Για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά, η Megatron προτείνει να παρακολουθήσετε μία ταινία σκληρού σεξ το Σαββατοκύριακο.
 Διασκεδάστε με τον σύντροφό σας
  •  Επιτρέποντας στον σύντροφό σας να δει πώς και πού θέλετε να τον αγγίξετε ασκείται ένα επίπεδο που ενθαρρύνει την εγγύτητα. Ο αυνανισμός έχει  πολλά οφέλη για την υγεία , όπως είναι η βελτίωση της διάθεσής σας και η ανακούφιση από το άγχος, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό  για περισσότερο σεξ.

Επικοινωνήστε για να διώξετε το στρες

  • Η έλλειψη επικοινωνίας είναι συχνά αυτό που οδηγεί σε σεξουαλική ξηρασία σε μια σχέση. Εξασκηθείτε σε σκληρές συνομιλίες. Η ενίσχυση της οικειότητας μπορεί συχνά να είναι τόσο απλή όσο η συνομιλία που αποφεύγατε.»
  • Μην αποθαρρύνεστε από αυτό που λέει ο σύντροφός σας. Απλώς θυμηθείτε ότι η ανακάλυψη του τι συμβαίνει στη σχέση σας είναι μέρος της προσπάθειας βελτίωσής της.

Ακολουθεί βίντεο σεξουαλικής αγωγής

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here