Βίκυ Καγιά GNTM: Δείτε ποια μεγάλη παραγωγή θα παρουσιάζει

Η πολυτάλαντη Βίκυ Καγιά, η οποία έχει λάμψει με την παρουσία της στις μεγαλύτερες πασαρέλες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα μέσα από την μόδα αλλά και από τις τηλεοπτική της παρουσία

Αφού είναι πολλές εκπομπές οπού έχει κληθεί να κρατήσει τον βασικό κεντρικό ρόλο και το έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια βρίσκεται στο κανάλι του star, και παρουσιάζει τόσο το shopping star, που είναι μία εκπομπή βασισμένη στην μόδα, όσο και το GNTM,το οποίο ήταν τηλεοπτικό σόου μοντέλων και στόχο του είχε να αναδείξει το top model της χρονιάς. Όποιο μοντέλο αναδειχθεί  κλίνει λαμπερά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες.

Η Βίκυ Καγιά εκτός GNTM 4

  • Εφέτος, ενώ to GNTM,άνοιξε τις πόρτες του και άρχισε να δέχεται αιτήσεις καινούργιων συμμετοχών, αφού το GNTM 4 θα βγει στον αέρα την νέα σεζόν, έσκασε μία βόμβα σαν εν αιθρία και η οποία ήθελε την βασική παρουσιάστρια να μένει εφέτος εκτός του σόου μοντέλων σκορπίζοντας άπειρα ερωτηματικά.

Απάντηση του σταθμού star

  • Όλες αυτές τις απορίες έτρεξε να λύσει ο τηλεοπτικός σταθμός που έργάζετε η Βίκυ Καγιά και να ξεδιαλύνει την κατάσταση, λέγοντας ότι υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με τον σταθμό και ότι απλά θα αποχωρήσει από την παρουσίαση του GNTM 4, γιατί θα βρεθεί να κρατάει τα ηνία άλλου τηλεοπτικού σόου.

Αποστολή συμβολαίου σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς

  • Το star,προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο , δεν δίστασε να στείλει σε όλους τους τηλεοπτικού σταθμούς ως δελτίο τύπου την ανανέωση του συμβολαίου της Βίκυς Καγιάς, το οποίο έλεγε ότι παραμένει στην παρουσίαση του shopping star και αναλαμβάνει την παρουσίαση ένός νέου και πολλά υποσχόμενου project, το οποίο θα σχετίζεται με χορό και θα λέγεται “Dancing with the stars”.

Όσα αναφέρθηκαν για το GNTM

  • Το κανάλι στο δελτίο τύπου που απέστειλε στα κανάλια, τονίζει ότι το τηλεοπτικό σόου GNTM, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Βίκυς Καγιά και η παρουσία της ολοκληρώνεται μετά από τρεις πετυχημένες χρονιές.

Ακολουθεί βίντεο για την Βίκυ Καγιά

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. You will get up to 1000 real comments from smm-pannel, followers, likes, replies, subscribers, and views for free using Free Like. We don’t need that you buy anything from us. Boost your Facebook, Instagram, Twitter, and YouTube accounts instantly.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here