Η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα την ολοκληρωμένη λύση SD-WAN


Μια νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες για τις επιχειρήσεις!

H Vodafone φέρνει στην Ελλάδα την ολοκληρωμένη λύση SD-WAN, που έρχεται να προσφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις ένα έξυπνο, ασφαλές και αποδοτικό δίκτυο που βασίζεται στο Cloud, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών όλων των μεγεθών και προσφέροντας ευκαιρίες για ανάπτυξη, αλλά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σε συνεργασία με την VMware, το Vodafone SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network) επιτρέπει σε όλες τις επιχειρήσεις να συνδέσουν γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις εγκαταστάσεις τους με cloud-based υπηρεσίες δικτύου, παρέχοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και ενδυναμώνοντας τα στελέχη τους ώστε να εργαστούν με τη μέγιστη απόδοση τους, μέσα από ένα αξιόπιστο και βελτιστοποιημένο δίκτυο.

Το Vodafone SD-WAN καθιστά κάθε μέρος του δικτύου της επιχείρησης – από το Cloud μέχρι την τερματική συσκευή – ασφαλές και κρυπτογραφημένο, αλλά και άμεσα παραμετροποιήσιμο στις εκάστοτε ανάγκες. Επιπλέον, οι χρήστες της υπηρεσίας και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν, λαμβάνουν τη συνδεσιμότητα που χρειάζονται, όταν τη χρειάζονται. Παράλληλα, η μεταφορά των εφαρμογών και υπηρεσιών δικτύου στο cloud, σημαίνει ότι το δίκτυο μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα ακολουθώντας τη επέκταση των εργασιών της επιχείρησης, με τη διαχείριση του SD-WAN να γίνεται κεντρικά και από απόσταση, μέσω εύχρηστου portal εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και κόστος.

Το άλλο πολύ βασικό χαρακτηριστικό του SD-WAN είναι ότι αποτελεί ένα «ευφυές» δίκτυο που μπορεί να προβλέψει και να διαχειριστεί τη ζήτηση για επιπλέον δικτυακούς πόρους, παρέχοντας ευελιξία στην επιλογή εξοπλισμού, άριστη σχέση ποιότητας – τιμής και βελτιωμένη εμπειρία. Μπορεί έξυπνα να δρομολογήσει διάφορους τύπους κίνησης μέσω των πλέον κατάλληλων διαδρομών δεδομένων, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια διαδρομών.

Το Vodafone SD-WAN απλουστεύει τον έλεγχο σύνθετων και πολύπλοκων δομών δικτύου, με τη Vodafone να διαχειρίζεται τη μετεγκατάσταση του δικτύου από άκρο σε άκρο για αδιάλειπτη μετάβαση από WAN σε SD-WAN, επιτρέποντας στην επιχείρηση να εστιάζει απρόσκοπτα στις βασικές δραστηριότητές της.

Η διαχείριση της εξυπηρέτησης από πλευράς Vodafone μπορεί να υποστηρίξει και να διαχειριστεί το δίκτυο με βάση το επίπεδο βοήθειας που χρειάζεται κάθε επιχείρηση, ενώ με το SD-WAN μπορούν να ενσωματωθούν και άλλες λύσεις από το χαρτοφυλάκιο του Vodafone Business, όπως οι ενοποιημένες επικοινωνίες (Unified Communications) και το Internet of Things (IoT).

Η εμπορική διευθύντρια Μεγάλων Εταιρικών Πελατών του Vodafone Business Ελίνα Σβύρου δήλωσε:

«Στη Vodafone είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος πάροχος ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Ελλάδα ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες Software Defined Wide Area Network, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Διεθνώς, η Vodafone αναγνωρίζεται από τους αναλυτές ως ηγέτης στον τομέα του SD-WAN, ο οποίος αποκτά αυξανόμενη σημασία για τις επιχειρήσεις, καθώς το νέο περιβάλλον του cloud δημιουργεί νέες ανάγκες για ευελιξία και δυναμική ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου. Για αυτόν τον λόγο, το Vodafone SD-WAN μπορεί να προσφέρει ένα θεαματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση για να κάνει με τη σειρά της τη διαφορά στην αγορά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ