Θαλασσινό αλάτι: Μετατρέψτε τη ρουτίνα ομορφιάς σας με τη δύναμη του αλατιού της θάλασσας [Diy συνταγές-vid]


Το θαλασσινό αλάτι είναι πλούσιο σε μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που το δέρμα σας αγαπά! Το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το νάτριο και το κάλιο που συναντώνται στο θαλασσινό αλάτι ενισχύουν την υγεία του δέρματος και το διατηρούν ενυδατωμένο.

Επιπλέον, το θαλασσινό αλάτι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματός σας.

Παρακάτω θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε τις θαυματουργές του δράσεις στη ρουτίνα ομορφιάς σας

  • Scrub με θαλασσινό αλάτι και μέλι

Μια ιδανική επιλογή απολέπισης με έπνευση την φύση. Η προσθήκη μελιού θα ξεδιψάσει το ξηρό δέρμα και θα το θρέψει σε βάθος. Πώς θα το φτιάξετε; Σε ένα μπολ, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι, ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι, 5 έως 6 σταγόνες λάιμ και ανακατέψτε καλά όλα τα συστατικά. Απλώστε το στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας για περίπου 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

  • Scrub με θαλασσινό αλάτι και λάδι

Αυτό το απολεπιστικό μείγμα είναι ειδικά για όσους/ες έχουν ξεφλουδισμένο δέρμα. Το θαλασσινό αλάτι είναι γεμάτο με νάτριο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Αναμείξτε θαλασσινό αλάτι με λάδι για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να ενισχύσετε τη λάμψη του.

Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε: Πάρτε ένα μπολ, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι, ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας. Ανακατέψτε τα καλά και τρίψτε απαλά το δέρμα σας για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε χρησιμοποιώντας ένα απαλό καθαριστικό προσώπου για να αφαιρέσετε επιπλέον λάδι.

  • Σπρέυ θαλασσινού αλατιού

Εάν υποφέρετε από πρησμένα μάτια και κουρασμένο δέρμα, τότε το θαλασσινό αλάτι θα είναι ο καλύτερός σας φίλος! Γνωρίζατε ότι το θαλασσινό αλάτι μπορεί να προστεθεί στο μπάνιο σας για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και να χαλαρώσει τα νεύρα σας; Λειτουργεί το ίδιο για το δέρμα σας! Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε: Πάρτε 100 ml ζεστό νερό και προσθέστε μια κουταλιά θαλασσινό αλάτι. Ανακατέψτε το και διατηρήστε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Μπορείτε να ψεκάσετε στο πρόσωπό σας για σούπερ αναζωογονήμενο και ενυδατωμένο δέρμα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ