Πυρ ομαδόν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες – κοροϊδία Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ


Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύουν τα πυρά τους κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για όσα εξήγγειλε από τη ΔΕΘ. Για «απατεωνιά» έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές ανακοινώσεις

Να αποδείξουν πως τα όσα εξήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη και τη Διεθνή Έκθεση της πόλης ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία τεράστια κοροϊδία σε βάρος του λαού και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, επιχειρούν με συντονισμένα πυρά τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, εν πολλοίς είναι πράγματα που ήδη ισχύουν και τα επανέλαβε ως νέες εξαγγελίες, ενώ δεν έχουν καταφέρει να ανακόψουν την πορεία φτωχοποίησης και αβεβαιότητας των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα ελάχιστα επιπλέον είναι κυρίως μέτρα τα οποία αφορούν πραγματικά πολύ λίγους, ανώτατα εισοδήματα και όχι τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά στις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για τη νέα γενιά, τονίζοντας ότι πρόκειται για «κοροϊδία» και εξαπάτηση των νέων ανθρώπων. «Ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, απ’ αυτά που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, με επιδότηση για 6 μήνες 100 ευρώ στην επιχείρηση και 100 ευρώ στον εργαζόμενο. Αυτό είναι όλο κι όλο και το παρουσίασε ως φοβερή παρέμβαση. Μάλιστα έκανε την κουτοπονηριά να πει 1200 ευρώ για να νομίζει ο πολίτης ότι τόσος θα είναι μηνιαίως ο μισθός. Είναι ντροπή και εξαπάτηση ο κ. Μητσοτάκης να εξαγγέλλει αυτό το πρόγραμμα ως πολιτική αντιμετώπισης της ανεργίας και του εργασιακού μεσαίωνα, τη στιγμή που έχει θεσπίσει τις απλήρωτες υπερωρίες και την κατάργηση ουσιαστικά του 8ώρου», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Για «απατεωνιά» έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές ανακοινώσεις. «Όταν κάποιος ανακοινώνει 3.4 δις μέτρα και τα μισά περιλαμβάνονται στο ήδη ψηφισμένο μεσοπρόθεσμο, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι μοιράζει δίκαια τον πλούτο, και κάνει τεράστια δώρα σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία 800.000 και δεν δίνει τίποτα σε όσους έχουν μέχρι 150.000, το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος λέει ότι οι νέοι και οι νέες είναι προτεραιότητα και τους δίνει το 0.5% των μέτρων (100 ευρώ τον μήνα, για 6 μήνες, σε ελάχιστους), το λες και απατεωνιά.

Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ