19 Μαρτίου 2024

Big Brother spoiler 13/9: Η Ανχελίτα κατηγορεί την Ευδοκία για χειριστική συμπεριφορά [vid]

Ίντριγκες, έρωτες, συγκρούσεις και χωρισμένα στρατόπεδα, όλα τα έχει το φετινό Big Brother 2. Ας δούμε πιο αναλυτικά όσα θα διαδραματιστούν απόψε στις 23:00 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στο επίκεντρο για άλλη μία φορά η Ευδοκία, που με τη συμπεριφορά της έχει προκαλέσει συζητήσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μεταξύ των συμπαικτών και συμπαικτριών της και γίνεται λόγος για μια μεγάλη συζήτηση μεταξύ της ίδιας και της Ανχελίτα.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2:

  • Μετά την αποχώρηση του Μελέτη, οι παίκτες «έσπασαν» και μες στο σπίτι έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες αντίπαλες κλίκες.
  • Η Ανχελίτα και η Ευδοκία κάνουν μία μεγάλη συζήτηση για τη σχέση τους: Η συμπεριφορά της Ευδοκίας έχει φέρει ενόχληση στο σπίτι ειδικά από την πλευρά της Ανχελίτας που στο αποψινό επεισόδιο πρόκειται να την κατηγορήσει ότι είναι χειριστική. «Μου έχεις βγάλει κάτι που με μπλοκάρει, με ανησυχεί, όπως αυτό που έγινε με τον Ισίδωρο. Σε βλέπω να ωρύεσαι για το ρύζι», της λέει χαρακτηριστικά η Ανχελίτα.

 

  • Η Ευδοκία δεν παραδέχεται τίποτα φυσικά. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο spoiler του Love it, αναρωτήθηκε: «Γιατί με κάτι τόσο μικρό να φάω attack;» αναρωτήθηκε η Ευδοκία με την συμπαίκτριά της να συνεχίζει: «Κακώς αναρωτιέσαι και αυτό μου επιβεβαιώνει το χειριστικό του χαρακτήρα σου. Θες να επιβάλλεσαι παντού και πάντα».

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί:

 

  • Παράλληλα ο έρωτας του Παναγιώτη και της Ανχελίτα φαίνεται να δυναμώνει με επισφράγιση ένα φιλί!
  • Τέλος, ένα συναρπαστικό αγώνισμα θα αναδείξει τον αρχηγό της εβδομάδας. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα και πόσο θα επηρεάσει ο νέος αρχηγός τη λειτουργία του σπιτιού;

Θέμα συζήτησης ανάμεσα στους συγκατοίκους έχει γίνει η συμπεριφορά και η στάση της Ευδοκίας…

 

Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ