Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε συμβουλές για να έχετε μια υγιή σεξουαλικά αλλά και μία δυνατή σχέση, γεμάτη από στοιχεία τα οποία θα την δυναμώνουν και θα την κάνουν αλώβητη μέσα στον χρόνο. Αυτό θα το πετύχετε με πολλούς και διαφόρους τρόπους , γι αυτό διαβάστε παρακάτω.

Φροντίστε με τα ταίρι σας να έχετε άριστη επικοινωνία

  • Η καλή επικοινωνία είναι θεμελιώδες μέρος μιας υγιούς σχέσης. Όταν βιώνετε μια θετική συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφό σας, νιώθετε ασφαλείς και χαρούμενοι. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να επικοινωνούν καλά, σταματούν να επικοινωνούν καλά και οι χρόνοι αλλαγής ή άγχους μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν την αποσύνδεση. Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό, αλλά όσο επικοινωνείτε, μπορείτε συνήθως να αντιμετωπίσετε ό, τι προβλήματα αντιμετωπίζετε.

Συζητήστε και ζητήστε από τον σύντροφο σας, όλα όσα επιθυμείτε

  • Δεν είναι πάντα εύκολο να μιλάς για αυτό που χρειάζεσαι. Πρώτον, πολλοί από εμάς δεν περνούν αρκετό χρόνο να σκεφτούν τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς σε μια σχέση. Ακόμα κι αν ξέρετε τι χρειάζεστε, το να μιλάτε για αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευάλωτοι, ντροπιασμένοι ή ακόμη και ντροπιασμένοι. Αλλά κοιτάξτε το από την άποψη του συνεργάτη σας. Η παροχή άνεσης και κατανόησης σε κάποιον που αγαπάτε είναι ευχαρίστηση και όχι βάρος.

Θυμηθείτε ότι δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεστε

  • Εάν γνωρίζετε ο ένας τον άλλον για λίγο, μπορείτε να υποθέσετε ότι ο σύντροφός σας έχει μια πολύ καλή ιδέα για το τι σκέφτεστε και τι χρειάζεστε. Ωστόσο, ο σύντροφός σας δεν είναι αναγνώστης μυαλού. Παρόλο που ο σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποια ιδέα, είναι πολύ πιο υγιεινό να εκφράσετε τις ανάγκες σας άμεσα για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγχυση.

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας

  • Ο σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί κάτι, αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε. Επιπλέον, οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτό που χρειάζεστε και θέλετε πριν από πέντε χρόνια, για παράδειγμα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Έτσι, αντί να αφήσετε τη δυσαρέσκεια, την παρεξήγηση ή τον θυμό να μεγαλώνει όταν ο σύντροφός σας συνεχώς κάνει λάθος, συνηθίστε να τους λέτε ακριβώς τι χρειάζεστε.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για σεξ

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here