Μακιγιάζ Draping: Κάνε Contouring με χρώματα της επιλογής σου

Αν και εσένα σου αρέσει να βάφεσαι με διαβαθμίσεις για να καταφέρεις να δώσεις τα κοψίματα και την ένταση που θές στο πρόσωπο σου, χωρίς όμως να κάνεις contouring,βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε εναλλακτικό τρόπο που είναι και μέσα στην μόδα, αλλά μπορείς και να το πετύχεις με αποχρώσεις της αρεσκείας σου.

Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος λέγεται  draping  κι συνδυάζεται με το ρουζ Αποτελεί τέλεια εναλλακτική του contouring και  γι αυτό είναι πολύ της μόδας την τελευταία περίοδο. Το στυλ  επιτυγχάνεται με διαφορετικές αποχρώσεις αλλά και υφές ρουζ και γίνεται με τρόπο τέτοιον που να σμιλεύει και να αναδεικνύει την κατανομή του προσώπου. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι το bush draping επικεντρώνεται στα μήλα και ότι μπορείς να βάλεις χρώμα.

Πως θα επιτύχεις το ιδανικό εφέ

  • Όπως όλες οι τεχνικές, αλλά με λίγη προσοχή και εξάσκηση θα γίνει μια φρέσκια επιλογή για το μακιγιάζ σου. Ξεκίνησε χρωματίζοντας όλο το μάγουλο με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο και διάφανο ρουζ, και αυτό θα σε βοηθήσει να στρογγυλεύσεις το πρόσωπο και να “σηκώσεις το μάγουλο από το περίγραμμα της κεφαλής. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε gel ή κρέμα ρουζ σε μια πιο φωτεινή απόχρωση και βύθισε το ανάμεσα στο πληρέστερο τμήμα στο μάγουλο σας και στο υψηλότερο τμήμα του ζυγωματικού σας. Αυτό το κόλπο εστιάζει την προσοχή στο ωραιότερο αλλά και πιο στρογγυλό τμήμα του μάγουλου σας και σας χαρίζει μια νεανική λάμψη. Από την ίδια κρέμα ή το gel, περάστε ελαφριά το πινέλο στην άκρη της μύτης και τα οστά των φρυδιών, για να εξασφαλίσετε ένα πιο φυσικό φινίρισμα.

Το μυστικό της τεχνικής είναι

  • Το μυστικό είναι να εφαρμόζετε πάντα το ρουζ με ελαφρύ άγγιγμα και να αυξήσετε σταδιακά το χρώμα, ώστε να μην υπάρξουν σκληρές γωνίες, αλλά και να σβήσετε τη μία απόχρωση μέσα από την άλλη. Αν το χρώμα παραπέσει αφαιρέστε το με λίγο χαρτί και συνεχίστε.

Ακολουθεί βίντεο για την τεχνική Draping

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here