Άγριες μέλισσες επεισόδιο 129: Η Ανέτ αλλάζει την κατάθεση της

Το επεισόδιο της Τρίτης 20/04/21, ανοίγει με πάνω σε έναν ήρωα της σειράς, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπός με την δικαιοσύνη, αλλά και την παράκληση του δικηγόρου του σε άλλον ήρωα να αλλάξει όλα, όσα έχει πει και αυτό που μένει να δούμε είναι αν η ηρωίδα θα δεχτεί να αναιρέσει τα όσα είπε.

Στην συνέχεια θα δούμε ότι η παρουσία ενός παιδιού προσδίδει ευχάριστες στιγμές στον χώρο που βρίσκεται, αλλά και ότι μία βασική ηρωίδα προσφέρει την βοήθεια της σε πρώην άνδρα της. Ακόμα μία ηρωίδα νοιώθει τυχερή επειδή γνώρισε έναν άνδρα που αντικατοπτρίζει τα θέλω της. Το επεισόδιο θα κλίσει με την απόφαση ενός ήρωα να ταχθεί κατά ενός άλλου, αλλά και με τις αποφάσεις βασικού πρωταγωνιστή που θα ταράξει τις σχέσεις του με άλλους ήρωες.

Ο Δούκας στο κρατητήριο

  • Πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο της Τρίτης, θα βρει τον Δούκα Σεβαστο στο κρατητήριο και την μεσολάβησει του δικηγόρου του, προκειμένου να πείσει την αδερφή του την Ανέτ να αναιρέσει την κατάθεση της. Επίσης θα δούμε αν θα δεχτεί να πει ψέματα για να αθωώσει τον αδερφό της.

Ο Σέργιος δίνει χαρά στις αδερφές Σταμίρη

  • Η μόνη χαρά στο σπίτι των Σταμίριδων είναι ο μικρός Σέργιος. Επίσης θα δούμε την απόφαση της Ασημίνας να βοηθήσει ουσιαστικά των πρώην άνδρα της Νικηφόρο.

Η Ουρανία ερωτευέτε

  • Η Ουρανία νοιώθει, επιτέλους ότι η τύχη της χαμογελάει, επειδή καταφέρνει να γνωρίσει και να ερωτευτεί έναν μεγαλοεπιχειρηματία από την Λαμία.

Αποφάσεις του Μιλτιάδη και του Νικηφόρου

  • Στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε την απόφαση του Μιλτιάδη να εναντιωθεί στον Δούκα και να μην τον αφήσει να πράξει τα όσα έχει αποφασίσει, αλλά και τις αποφάσεις του Νικηφόρου οι οποίες δεν θα αρέσουν στον Κωνσταντή.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 20/04/21.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here