Λος Άντζελες: Οι γονείς πιστεύουν πως οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν τα παιδιά ως διαπραγματευτικές μάρκες

 Λος Άντζελες: Σε μια συναισθηματική τηλεφωνική κλήση στην Ενοποιημένη σχολική περιοχή στο Los Angeles μια μητέρα παρακάλεσε τους υπαλλήλους της κομητείας να ανοίξουν ξανά σχολεία και παιδικές χαρές – αλλά η έκκλησή της φαινόταν να αγνοείται.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το μη λογοκριμμένο Συνδικάτο Εκπαιδευτικών στο Λος Άντζελες UTLA  αυτήν την εβδομάδα, τα μέλη του εκπαιδευτικού συμβουλίου του Λος Άντζελες έτρωγαν και έλεγχαν τα τηλέφωνά τους καθώς ένας αναστατωμένος γονέας ικέτευε να ανοίξουν ξανά οι αίθουσες διδασκαλίας. Η ουσία της έκκλησής του ήταν να εγκαταλείψει το εκπαιδευτικό συμβούλιο το Συνδικάτο Εκπαιδευτικών του Λος Άντζελες  και να επικεντρωθεί στις ανάγκες των παιδιών της νότιας Καλιφόρνιας.

“Είμαι εδώ για να σας πω ότι σιωπήθηκα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Λος Άντζελες , είπε στα μέλη. “Επειδή η αφήγησή μου έρχεται σε αντίθεση με αυτό που προσπαθούν να ωθήσουν.” “Τα παιδιά μου, και χιλιάδες άλλα, κρατούνται όμηροι από αυτόν τον οργανισμό”, συνέχισε. Ενώ τα δημοτικά σχολεία άνοιξαν ξανά την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της μέσης και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα επιστρέψουν στην τάξη μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι γονείς παραμένουν απογοητευμένοι από τα υβριδικά προγράμματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, αναγκάζοντάς τους να συνεχίζουν να ζογκλάρουν στο σπίτι με τα παιδιά και να διαχειρίζονται τη σταδιοδρομία τους.

“Βλέπουμε τα πρακτικά διδασκαλίας και βλέπουμε την ποιότητα της εντολής ζουμ, που δεν ισοδυναμεί με μια καλή εκπαίδευση”, δήλωσε η μητέρα στα μέλη του εκπαιδευτικού συμβουλίου συμβουλίου του  Λος Άντζελες LAUSD.

“Κάνω την πλειονότητα της δουλειάς στο σπίτι.” «Είμαι χτυπημένος από το γεγονός ότι αφήσατε τις πόρτες σας να παραμείνουν κλειστές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχετε καμία αίσθηση επείγοντος», συνέχισε, καθώς ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου έσκυψε να φάει. “Το κακό που έχετε κάνει σε αυτά τα παιδιά είναι πέρα ​​από εμένα.”

Τους τελευταίους μήνες, έχουν γίνει αναφορές σε συνδικάτα δασκάλων σε ολόκληρο το έθνος που χρησιμοποιούν την πανδημία κορωνοϊού για να αντιμετωπίσουν αυξημένους μισθούς και παροχές – απογοητεύοντας τους θυμωμένους γονείς.

Ο Jonathon Zachreson, ένας γονέας από την Καλιφόρνια που ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες στη χώρα για να ανοίξει ξανά τα σχολεία, δήλωσε ότι πιστεύει πως τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών λειτουργούν «με το πρόσχημα της ασφάλειας» για να δώσουν προτεραιότητα στις ανάγκες των μελών έναντι της παιδικής εκπαίδευσης.

“Αυτά τα εκπαιδευτικά σωματεία σπαταλούν χρόνο για διαπραγμάτευση περισσότερων πόρων, χρησιμοποιώντας τα παιδιά μας ως διαπραγματευτικές μάρκες”, είπε στο Fox News.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here