Άγριες μέλισσες επεισόδιο 130: Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

Το σημερινό επεισόδιο θα ανοίξει με μία πρόταση ενός ήρωα σε έναν άλλο και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο ήρωας που θα του γίνει η πρόταση. Επίσης και μία συμμαχία ανάμεσα σε δύο ηρωίδες προκειμένου το καλό ενός άλλου ήρωα. Τα άτομα του συνεταιρισμού έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τα πράγματα να εκτροχιαστούν και το αναλαμβάνει ένας συγκεκριμένος ήρωας.

Στην συνέχεια μία από τις ηρωίδες, κλείνει μία μεγάλη συμφωνία και είναι πολύ χαρούμενη, αν και άλλους τους ζώνουν τα φίδια για το αν η επιλογή της συνεργασίας είναι σωστή. Οι βασικές πρωταγωνίστριές θεωρούν ότι η άσχημη κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών θα τις ωφελήσει. Μία πρωταγωνίστρια παλλεύει για το ποιον να επιλέξει.  Το επεισόδιο θα κλίσει τόσο με την εύρευση άκρης μίας δολοφονίας, αλλά και με την συνηδητοποίηση ενός ήρωα για το πως θα βρει συμμάχους.

Πρόταση Νικηφόρου σε Κωνσταντή

  • Ο Νικηφόρος, αποφασίζει να κάνει μία πρόταση στον Κωνσταντή και το μόνο που μένει να δούμε είναι πως ο Κωνσταντής θα δεχτεί αυτό που θα ακούσει από τον Νικηφόρο.

Μυρσίνη και Ασημίνα συμμαχούν

  • Η Μυρσίνη ζητάει την βοήθεια της Ασημίνας και συμμαχούν μεταξύ τους, προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών.

Ο Μιλτιάδης αντετίθεται στον Δούκα

  • Ο Μιλτιάδης με τα μέλη του συνεταιρισμού είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν τον Δούκα Σεβαστό να καταφέρει και αυτή την φορά, όσα θέλει. Ενώ στην συνέχεια θα δούμε ότι η Ουρανία θα καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη εμπορική συμφωνία που θα την χαροποιήσει αλλά και ότι αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Κυριάκο.

Δρόσω και Ασημίνα ελπίζουν

  • Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα καταφέρουν λόγο της άσχημης κατάστασης που επικρατει στο σπίτι των Σεβαστών ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν οριστικά τον μικρό Σέργιο και αυτό της χαροποιεί πάρα πολύ, ωστόσο η χαρά τους θα ναυαγήσει σύντομα.

Ο Γραμματικός εξεχνιάζει την δολοφονία του Θέμελη

  • Ο Γραμματικός καταφέρνει να βρει την άκρη στην δολοφονία του Θέμελη, την ίδια στιγμή που ο Δούκας συνηδητοποιεί πως πρέπει να κινηθεί για να κερδίσει στον συνεταιρισμό.

Ακολουθεί βίντεο με τρέιλερ επεισοδίων

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here