Εξαλλος ο Μελισσανίδης, απείλησε με συνέπειες τους παίκτες

Εξω φρενών παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την επίσκεψή του στα Σπάτα, μετά από την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό με 2-1. Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων τα έβαλε με όλους και με όλα.

Χαρακτηριστικά είπε προς τους παίκτες:

«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Οποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος.

Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Οποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν. Προπονητής σας μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ό,τι έχετε θα το συζητάτε μαζί του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here