Τραγικό δυστύχημα στις ΗΠΑ: 41χρονη σκοτώθηκε στο μετρό όταν κόλλησε σε συρμό το λουρί του σκύλου


H γυναίκα βγήκε από το συρμό του μετρό αλλά το σκυλί έμεινε μέσα με αποτέλεσμα η 41χρονη να παρασυρθεί στις γραμμές 

Ένα τρομακτικό δυστύχημα με θύμα μια 41χρονη σημειώθηκε στο μετρό του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ όταν γυναίκα σύρθηκε στις γραμμές επειδή ο σκύλος που είχε μαζί της έμεινε μέσα σε συρμό με αποτέλεσμα να την τραβήξει στον θάνατο το λουρί του ζώου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η Έιμι Άνταμς, όπως ήταν το όνομα της άτυχης γυναίκας, είχε περασμένο στη μέση της το λουρί του σκύλου όταν αποβιβάστηκε την τελευταία στιγμή πριν να κλείσουν οι πόρτες του συρμού το μεσημέρι της Δευτέρας. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, με το σκυλί που παρέμεινε μέσα στον συρμό με αποτέλεσμα όταν το τρένο άρχισε να κινείται η γυναίκα να πέσει στις γραμμές και να συρθεί πάνω τους.

«Ήταν σοκαριστικό. Ακούσαμε ένα θόρυβο γκουπ, γκουπ, γκουπ» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Μάικ Σμιθ περιγράφοντας το τι συνέβη όταν η 41χρονη βρέθηκε στις γραμμές. Ήταν ο ίδιος, δε, που ενημέρωσε τον σταθμάρχη για το περιστατικό.

Ο ίδιος μάρτυρας δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα μιλούσε με έναν άνδρα που βρισκόταν στην αποβάθρα ο οποίος άρχισε να φωνάζει «η κοπέλα μου, η κοπέλα μου» όταν η 41χρονη έπεσε στις γραμμές.

Εκπρόσωποι της εταιρείας λειτουργίας του μετρό στο Σαν Φρανσίσκο δήλωσαν ότι ο χειριστής των συρμών ελέγχει κάθε φορά αν υπάρχουν επιβάτες κοντά στις πόρτες πριν να ξεκινήσει και το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 41χρονης η οποία πετάχτηκε έξω από τον συρμό την ώρα ακριβώς που οι πόρτες έκλειναν και αφού ο χειριστής είχε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ