Ομορφιά trends: 4+1 Τάσεις που θα λατρέψεις

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο εξάμηνο του 2021, μας βρήκε με την περιποίηση που μπορούσαμε να προσφέρουμε εμείς στον εαυτό μας, αφού όλες οι υπηρεσίες ομορφιάς ήταν κλειστές. Όμως το β’ εξάμηνο του 2021 ελπίζουμε ότι θα μας αποζημιώσουμεκαι ότι τουλάχιστον στην παραλία θα έχουμε την λάμψη και περιποίηση που θα θέλαμε.

Ναι ,πράγματι οι περισσότερες γυναίκες είτε προτίμησαν να αναδείξουν την φυσική τους ομορφιά, και άλλες πήραν απόφαση ότι με τα κέντρα αισθητικής και τους χώρους ομορφιάς δεν θα καταφέρουν να επισκεπτούν και έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν μόνες τους μάσκες, να κόψουν τα μαλλιά τους και να κάνουν όλα, όσα χρειάζονται.

Οι απόλυτες τάσεις για το 2021 , είναι οι ακόλουθες:

Λιγότερα καλλυντικά προϊόντα στο πρόσωπο

  • Εφέτος θα επικρατήσουν τα ανάλαφρα μακιγιάζ και contour και όχι τα έντονα. Γι αυτό εκμεταλλευτείτε το και αφήστε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει. Επίσης εκμεταλλευτείτε το για να προμηθευτείτε καλλυντικά τα οποία θα είναι στις φυσικές αποχρώσεις του προσώπου σου.

Επιμεληθείτε τακτικά την επιδερμίδα σας

  • Προμηθευτείτε και χρησιμοποιείστε καλλυντικά τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και στα δικά σας χρώματα. Ακόμα προμηθευτείτε προϊόντα που μπορούν να καταπολεμήσουν τα σπυράκια που σας δημιούργησε η συχνή χρήση μάσκας.

Περιποιηθείτε την περιοχή γύρω από τα μάτια

  • Επειδή όλο το διάστημα, συνηθίσαμε να τονίζουμε πολύ έντονα τα μάτια μας, αυτό θα γίνει και η το τάση για τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Γι αυτόν τον λόγο προσπαθήστε να περιποιείστε και να έχετε την περιοχή των ματιών πολύ φρέσκια.

Προστατέψτε το περιβάλλον

  • Επιλέξτε προϊόντα μακιγιάζ τα οποία να είναι φιλικά στο περιβάλλον και τα οποία να τηρούν πρακτικές τις οποίες έχουν σωστά συστατικά που δε βλάπτουν το περιβάλλον.

Φυσικό χρώμα μαλλιών

  • Εφέτος θα κάνουν πολύ θραύση το φυσικό χρώμα μαλλιών , γι αυτό μην αγχώνεστε που ολόκληρο το χειμώνα βλέπατε το φυσικό σας να βγαίνει.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές ομορφιάς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here