Σαμπουάν μαλλιά: Έτσι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Η αλήθεια είναι ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά σαμπουάν για όλους του τύπους μαλλιών και η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα μας μπερδεύουν αρκετά γιατί μπορεί να μας ταιριάζουν αρκετά και φτάνουμε στο σημείο να μην ξέρουμε πολλές φορές τι να επιλέξουμε. Γι αυτό και εμείς σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε συμβουλές για να επιλέξεις το σωστό προϊόν για να έχεις λαμπερά και όμορφα μαλλιά.

Κάθε φορά που πηγαίνουμε σε κάποιο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουμε σαμπουάν, ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλές και διαφορετικές εταιρίες οι οποίες έχουν σαμπουάν για ξηρά μαλλιά, σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά ,σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και γενικά έχουν τα πάντα για όλους τους τύπους και εμείς πάντα μένουμε με την απορρία αν κάναμε σωστή η λάθος επιλογή. Παρακάτω σου έχουμε συμβουλές για να επιλέγεις το σαμπουάν που σου ταιριάζει.

Συμβουλές για επιλογή σωστού σαμπουάν για το λούσιμο

  • Για αρχή καταλάβετε αν έχετε μαλλιά πυκνά η αρρεά. Στην περίπτωση των πυκνών μαλλιών, πρέπει να επιλέγεται σαμπουάν τα οποία έχουν μία πιο βαρεία σύνθεση, επειδή μόνο έτσι θα καταφέρεται να τα καθαρίσετε σε βάθος αλλά και να τα χτενίζεται πολύ εύκολα.
  • Από την άλλη αν έχετε λεπτά μαλλιά , τότε προτιμήστε σαμπουάν τα οποία έχουν πιο ήπια δράση και δεν θα προκαλέσουν και στο τριχωτό της κεφαλής ερεθισμούς. Ακόμα όσοι έχουν λεπτά μαλλιά είναι σίγουρο ότι θα έχουν και λιπαρά οπότε αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που θέλουν σαμπουάν με πιο χαλαρή σύσταση.
  • Επειδή το τριχωτό της κεφαλής ερεθίζετε εύκολα , δεν πρέπει να λούζεστε σε καθημερινή βάση αλλά 1-2φορές την εβδομάδα. Επίσης το συχνό λούσιμο είναι ικανό να χαλάσει το Ph, της τρίχας το οποίο είναι υπεύθυνο για την ρύθμιση της λιπαρότητας με αποτέλεσμα αντί να πετύχετε λαμπερά μαλλιά να τα έχετε άτονα και μέσα στην λιπαρότητα.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για επιλογή σωστού σαμπουάν

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here