Αντωνιάδης: «Κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το καλό του Παναθηναϊκού»

Ένας άνθρωπος-μύθος για τον Παναθηναϊκό, που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία των πράσινων, με 177 γκολ σε 222 συμμετοχές με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Αντώνης Αντωνιάδης, μίλησε στη «ΜΠΑΜ» για το διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η αγαπημένη του ομάδα, αλλά και για την κίνηση που έγινε πριν από έναν χρόνο ακριβώς και αν είχε γίνει αποδεκτή ίσως να άλλαξε το ρου της ιστορίας της ομάδας.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μαζί με τον Μίμη Δομάζο και άλλους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, τον Σεπτέμβριο του 2017, είχαν συμπράξει καταθέτοντας μία πρόταση που θα μπορούσε να είχε βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ, δεν έγινε όμως δεκτή.

«Κάναμε μία πρόταση πέρυσι σαν παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, με δική μου πρωτοβουλία, προκειμένου να μην μας αφαιρεθούν βαθμοί. Είχαμε προτείνει να πάμε στο ΟΑΚΑ να δώσουμε τα παιχνίδια-ντέρμπι που ακολουθούσαν για να έχουμε περισσότερα έσοδα. Στην Λεωφόρο και γεμάτη να ήταν δεν μπορούσαν να ήταν πολλά τα έσοδα. Το σχέδιο ήταν να βγάζαμε 30.000 διαρκείας, τα οποία θα έπαιρνε ο κόσμος, θα προ εξοφλούνταν στην ΠΑΕ και οι φίλαθλοι θα τα πλήρωναν με δόσεις στις τράπεζες. Θα έμπαινε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ για να πληρωνόντουσαν οι οφειλές σε διοικητικό προσωπικό, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε πρώην παίκτες που απειλούσαν με προσφυγές, για να μην πηγαίναμε σε καθεστώς αφαίρεσης βαθμών.

Τότε, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ, χωρίς να μας ενημερώσει, ότι δεν μπορούσε να ισχύσει ένα τέτοιο σχέδιο γιατί είναι ασύμφορο ένα τέτοιο σχέδιο. Από τότε έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος με την ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία επαφή πλέον.

Και τώρα, με το που έγινε ο καυγάς του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξαφνικά πήγαν στο ΟΑΚΑ. Δεν θέλανε τότε να περάσει η δικιά μας πρόταση, μην τυχόν και πάει καλά η ομάδα και το πιστωθούμε εμείς, οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, θετικά και όχι εκείνοι. Αυτοί που πήραν τις αποφάσεις κοιτάξανε την πάρτη τους και όχι την ομάδα. Εμείς πάντα δρούμε προς το συμφέρον της ομάδας και όχι για την προσωπική μας προβολή. Αυτή είναι η διαφορά μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here