Μπούκλες scrunchies : Ο νέος τρόπος για φυσικά και οικονομικά χτενίσματα

Αν και εσύ αναζητάς τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, τότε εμείς σου έχουμε την λύση. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες θέλουμε ένα ανάλαφρο beach waves looks με το οποίο θα είμαστε χτενισμένες αλλά θα διαθέτουμε ένα χαλαρό και ένα ωραίο στυλ.

Οι κλασικές γαλλικές πλεξούδες, τα τσιμπιδάκια ακόμη και οι κάλτσες ή τα καλαμάκια του καφέ, είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που μπορούν να δώσουν στην κόμη σου ένα πιο wavy εφέ. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Φαντασία και TikTok να υπάρχει και θα δεις που υπάρχουν και ακόμα περισσότεροι τρόποι που ούτε καν τους είχες φανταστεί.

Μία από τις τελευταίες τάσεις του TikTok , θέλει τα κορίτσια να ανεβάζουν hair tutorials δείχνοντας τρόπους για να κάνουν τα μαλλιά τους μπούκλες και που χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσουν τα runchies τους! Μπούκλες με scrunchies, γιατί να μην το δοκιμάσουμε? Αν και εσύ θες να δείς πως γίνεται απλά μπες στο Tic Toc και πάτα τον όρο, επέλεξε ένα βίντεο και ακολούθα την διαδικασία.

Μπούκλες με scrunchies…

Κι ενώ κάθε tutorial έχεις τις δικές του λεπτομέρειες οι οποίες οδηγούν στην επιτυχία του χτενίσματος, θα δείτε ότι τα περισσότερα κορίτσια ακολουθούν την ίδια σειρά βημάτων.

Βήματα για επιτυχή αποτέλεσμα

  • Καλό θα είναι πριν επιχειρήσεις να το κάνεις να έχεις νωπό μαλλί, αν όχι τότε βρέξτο ελαφρώς.
  • Στη συνέχεια ξεκινά να τυλίξεις μία μία τούφα γύρω από τα scrunchies με φορά από τις άκρες προς τα πάνω, όπως ακριβώς θα έκαναν αν χρησιμοποιούσαν rollers.
  • Στερέωσε τυλίγοντας τα scrunchies γύρω από τη βάση τους.
  • Τέλος κοιμήσου όλο το βράδυ με αυτά και το πρωί βγάλτα από τα μαλλιά σου όταν θα ξυπνήσεις και θα έχεις το πιο τέλειο beach waves look.

Ακολουθεί βίντεο με το πως θα φτιάξεις  τα schruncies

ΠΗΓΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. You will get up to 1000 real comments from smm-pannel, followers, likes, replies, subscribers, and views for free using Free Like. We don’t need that you buy anything from us. Boost your Facebook, Instagram, Twitter, and YouTube accounts instantly.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here