Σεξουαλική υγεία κλειτορίδα : Τρόποι για να την ερεθίσετε

Το σεξ αναμφίβολα πρέπει να το ευχαριστιούνται και οι δύο, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να να φροντίσεις ως παρτενέρ, να ευχαριστήσεις την σύντροφο σου. Ένας τρόπος να το πετύχεις είναι μέσω διέγερσης της κλειτορίδας. Εμείς λοιπόν βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να το πετύχεις όσο καλύτερα γίνεται.

 

Τρόποι για τον καλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας

Ακουμπήστε την πολύ απαλά

 

  •  Αρχίστε αργά-αργά, και προσπαθήστε να πάρετε τον χρόνο σας για να θαυμάσετε και, ταυτόχρονα, να καταφέρετε να  διεγείρετε το γυναικείο σώμα ως μέρος του κλειδιού της επιτυχίας γι αυτή την τεχνική που χρησιμοποιείτε.
  • Ακόμα θυμηθείτε ότι η κλειτορίδα είναι πολύ ευαίσθητη και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, σας προτείνουμε να διατηρήσετε ένα πολύ καλό ρυθμό όσον αφορά την ένταση της διέγερσης.
  • Το πιο ιδανικό είναι να καταφέρετε να αυξήσετε τον ρυθμό των κινήσεων και να δίνετε συνεχή, υγρά φιλιά στην κλειτορίδα, κατά τα οποία θα είστε πολύ  ήρεμη και θα καταφέρετε να πετύχετε πολύ ευχαρίστηση.

Επιχειρήστε να πετύχετε τον ερεθισμό της κελιτορίδας με την βοήθεια της γλώσσας σας

 

  •  Αν αποφασίσατε και  κάνατε πράξη όλες τις προηγούμενες συμβουλές και κρίνεται ότι  η στιγμή είναι κατάλληλη τότε τολμήστε  να βάλετε λίγο ρυθμό και πολύ δημιουργικότητα. Αυτό θα το επιτύχετε αν αρχίσετε να πιπιλάτε την κλειτορίδα. Όταν το κάνετε αυτό λόγο της διέγερσης θα παρατηρήσετε ότι η σύντροφο σας θα αρχίσει να αυξάνει τους αναστεναγμού της
  • Η τεχνική αυτή έχει ως στόχο να επιτευχθεί το πιπίλισμα της περιοχής της κλειτορίδας. Για να τα καταφέρετε καλό είναι να  την κρατάτε με το στόμα σας για μικρά διαστήματα. Στην συνέχεια “χτυπήστε” τη με την άκρη της γλώσσας σας, όσο παρατηρείτε πως, λόγω της διέγερσης, η περιοχή εξακολουθεί να πρήζεται.

Έχετε στο μυαλό σας ότι :

  • Πρέπει να ξέρετε πόση αντίσταση αντέχει η σύντροφο σας.
  • Η τεχνική είναι καλύτερο να εφαρμοστεί, αφού περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here