Το ξενοδοχείο που “ρήμαξε” την ζωή του Γιάννη Πουλόπουλου… πωλείται! “Μας κατέστρεψαν την περιουσία οι ενοικιαστές που το είχαμε δώσει” λέει η σύζυγος του Μπέττυ

Οι μηνύσεις, οι αγωγές και… το ερειπωμένο “Ουράνιο Τόξο”
«Ναι, είναι αλήθεια ότι το πουλάμε το ξενοδοχείο. Η κόρη μου το έχει αναθέσει σε μεσίτη».


 «Το ξενοδοχείο το είχε μισθωμένο επαγγελματίας του χώρου που μισθώνει και άλλα ακίνητα. Και ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν πλήρωσε τα ενοίκια, αλλά κατέστρεψε και μέρος του ακινήτου. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και αναμένουμε τις αποφάσεις. Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της πώλησης και άλλο το δικαστικό ζήτημα με τον προηγούμενο ενοικιαστή» λέει  η Μπέττυ Κοκκινάκη-Πουλοπούλου. Τότε, το 2019, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η ίδια, το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου με την ονομασία «Ουράνιο Τόξο», που βρίσκεται στην Ανοιξη Αττικής, «έπεσε σε κακά χέρια ενοικιαστών», οι οποίοι ύστερα από δικαστική παρέμβαση το παρέδωσαν στην οικογένεια του ερμηνευτή σε άθλια κατάσταση και μη λειτουργικό. Μάλιστα, για όλα αυτά ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε κινηθεί δικαστικά, σε ποινικό και αστικό επίπεδο, εναντίον των ατόμων που θεωρούσε ενόχους.

Η σύζυγός του μάλιστα είχε ξεσπάσει  για όσα τραβούσε η οικογένειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Τα άτομα που το είχαν ενοικιάσει για 16 χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε -γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά- και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Έλειπαν τα air conditions και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ότι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση. Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί, και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης. Μιλάμε για ζημιές που κοστολογούνται περισσότερο από 1.000.000 ευρώ», Για την ιστορία, το «Ουράνιο Τόξο» ήταν το στολίδι της περιοχής και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές και άλλες προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο!

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ