Ηνωμένο Βασίλειο: Έφηβος εισήγαγε ένα καλώδιο USB στην ουρήθρα του και έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά


Ηνωμένο Βασίλειο: Ο έφηβος εισήγαγε ένα καλώδιο USB στην ουρήθρα του και έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά Υποστήριξε τον σκληρό δίσκο του – και το πέος του. Ένας έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού μια προσπάθεια μπανάνας να μετρήσει τον ανδρισμό του είχε ως αποτέλεσμα να τοποθετηθεί ένα καλώδιο USB στην ουρήθρα του. Το φαλικό φιάσκο φέρεται να ξεκίνησε αφού ένα ανώνυμο 15χρονο αγόρι «πυροδοτήθηκε από σεξουαλική περιέργεια» και εισήγαγε ένα καλώδιο USB στην ουρήθρα του, σύμφωνα με μια αξιοσημείωτη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό Urology Case Reports.

Η σεξουαλική αντίδραση απέτυχε όταν το καλώδιο τοποθετήθηκε στο όσχεο του περίεργου εφήβου σαν ηλεκτρονικός καθετήρας.

Σε μια περίεργη προσπάθεια μέτρησης του πέους του, ένας Βρετανός έφηβος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού προσπάθησε να εισαγάγει ένα καλώδιο USB στην ουρήθρα του. Η οικογένεια του αγοριού που ήταν συνδεδεμένο το μετέφερε στο νοσοκομείο αφού άρχισε να ουρεί αίμα. Αφού οι αρχικές προσπάθειες αφαίρεσης του καλωδίου απέτυχαν, ο έφηβος μεταφέρθηκε στο University College Hospital του Λονδίνου για να διαπιστωθεί αν θα μπορούσαν να βγάλουν την ταινία μέτρησης εντός του πέους. Σύμφωνα με την έκθεση, το αμήχανο αγόρι ζήτησε να μιλήσει στους γιατρούς χωρίς τη μητέρα του, οπότε “ομολόγησε” την τρομακτική απόδρασή του.

Μεταγενέστερες ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι υπήρχε ένας πραγματικός Gordian Knot από καλώδιο USB μέσα στον έφηβο, ο οποίος απαιτούσε από τους χειρουργούς να κάνουν μια τομή στην περιοχή μεταξύ των γεννητικών οργάνων του και τον πρωκτό για να το βγάλουν έξω. Τράβηξαν πρώτα το τσαλακωμένο άκρο μέσα από την τρύπα, κόβοντάς το από το υπόλοιπο σύρμα πριν αφαιρέσουν τα υπόλοιπα κομμάτια – τραβώντας κυριολεκτικά το βύσμα. Ευτυχώς, το αγόρι ανάρρωσε χωρίς επεισόδιο και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την επόμενη μέρα. Ωστόσο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επόμενη σάρωση δύο εβδομάδες αργότερα και θα χρειαστεί παρακολούθηση στο μέλλον.

Η εισαγωγή ξένων αντικειμένων στα ιδιωτικά του μέρη μπορεί να οδηγήσει σε πολλές επιπλοκές, από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος έως τραυματισμούς της ουρήθρας, δήλωσε στην Daily Mail ο ανδρολόγος Λονδίνος Αμρ Ράιμ. Δεν είναι σαφές γιατί κάποιος θα συμμετάσχει σε αυτόν τον τύπο επεμβατικής μέτρησης μελών, αλλά οι ειδικοί λένε ότι συχνά προέρχεται από “σεξουαλική περιέργεια, σεξουαλική πρακτική μετά από μέθη και ψυχικές διαταραχές όπως οριακές, σχιζοσυναισθηματικές και διπολικές διαταραχές προσωπικότητας”, σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία σημείωσε ότι “ο ασθενής ήταν κατά τα άλλα κατάλληλος και υγιής έφηβος χωρίς ιστορικό διαταραχών ψυχικής υγείας”.

Οι ειδικοί κατηγόρησαν επίσης τον «ήχο», μια παράξενη τάση που ορίζεται με την εισαγωγή ξένων σωμάτων στην ουρήθρα.

Τον περασμένο μήνα, ένας άντρας από το Μίσιγκαν έμεινε να πασχίζει για να κατουρήσει αφού έβαλε έξι φασόλια στην ουρήθρα του κατά τη διάρκεια μιας περίεργης απόπειρας σεξουαλικής ικανοποίησης. Δυστυχώς, ο Raheem είπε ότι οι ελιγμοί πλήρωσης φαλλού «γίνονται πιο συνηθισμένοι καθώς όλα είναι χάρη στα κοινωνικά μέσα και γενικά στους ευκολότερους τρόπους με τους οποίους μπορεί να διαδοθεί η παραπληροφόρηση». Αυτή η ιστορία πρωτοεμφανίστηκε στη New York Post

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ