Τζούλια Νόβα: Η εκπληκτική περίοδος που διανύει με την εγκυμοσύνη & τον γάμο της


Η Τζούλια Νόβα έγινε γνωστή σε όλους μας μέσα από την συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης.

Για πολλά χρόνια έμπαινε στα σπίτια μας σε καθημερινή βάση, ως συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη. Πλέον όμως έχει αλλάξει ρότα και προετοιμάζεται να υποδεχθεί το μωράκι της σε λίγους μήνες.

Παράλληλα, πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της σύντροφο, Μιχάλη Βιτζηλαίο. Θα είναι απαστράπτουσα στο νυφικό της, καθώς φροντίζει πολύ την εμφάνισή της και δεν θέλει να ξεφύγει σε κιλά λόγω της εγκυμοσύνης.

«Θέλω 1 με 2 μήνες μετά τη γέννα να έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου κιλά. Θέλω ο άνδρας μου να με βλέπει όπως ακριβώς με γνώρισε εξ αρχής. Με άγχωσε να μη φαίνεται η κοιλίτσα μου στο νυφικό, αλλά ευτυχώς όλα φαίνονται μια χαρά. Δεν θέλω να την επιδεικνύω».

Τζούλια Νόβα: Το θαύμα της εγκυμοσύνης

Όσο για την εγκυμοσύνη, πρόκειται για ένα πραγματικό θαύμα. Οι πιθανότητες εγκυμοσύνης για το ζευγάρι ήταν ελάχιστες κι όμως συνέβη. Ήταν της μοίρας μάλλον να συμβεί. Μόλις η παρουσιάστρια άκουσε τους χτύπους της καρδιάς του μωρού, συγκινήθηκε μαζί με τον σύντροφό της. Μάλιστα, η τωρινή της σχέση δεν συγκρίνεται με τον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η ίδια έχει δηλώσει πως ο τέως σύντροφός της Γιάννης Μάρκου την είχε κάνει να μην επιθυμεί τα παιδιά και να μην επιδιώξει κάποια εγκυμοσύνη. «Μέχρι πριν από έναν χρόνο, ήμουν αρνητική στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. Ο πρώην μου με είχε πείσει ότι με ένα παιδί καταστρέφεται η ζωή σου».

Φαίνεται ότι η Τζούλια Νόβα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Είναι ήρεμη και δεν ανησυχεί για τίποτα, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας με τον αγαπημένο της. Αποκάλυψε τέλος ότι έχουν αποφασίσει ποιο όνομα θα δώσουν στο μωρό, εάν είναι φυσικά κοριτσάκι. Θα την βγάλουν Δάειρα! Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για το ευτυχισμένο ζεύγος, που ανυπομονεί να σφίξει στην αγκαλιά του το μωράκι τους. Μετά το γάμο, λίγες ημέρες ακόμη θα χωρίζουν τη Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο από το χαρμόσυνο γεγονός!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ