Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (21/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (21/09)

Η έναρξη της διαδικασίας χορήγησης τρίτης δόσης εμβολίου κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα που ανακοινώθηκε χθες, Δευτέρα, από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, και η οποία θα χορηγηθεί με ισχυρή σύσταση και όχι υποχρεωτικά σε ηλικιωμένους που ζουν σε μονάδες φροντίδας, σε πολίτες άνω των 60 ετών και σε υγειονομικούς φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (21/09).

Στα πρωτοσέλιδα και τα όσα συμβαίνουν στο πεδίο των ελληνοτουρκικών με τα «παιχνίδια» Ερντογάν σχετικά με το αν θα συναντηθεί ή όχι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη, την έντονη αντίδραση της Ελλάδας με διάβημα για την παράνομη αλιεία τουρκικών σκαφών εντός ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά και το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι το βράδυ της Κυριακής.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την ανάρτηση αύριο, Τετάρτη, των ειδοποιητηρίων για τον ΕΝΦΙΑ με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να ανακοινώνει τη δυνατότητα πληρωμής τον Οκτώβριο της πρώτης δόσης του Σεπτεμβρίου.

Στα πρωτοσέλιδα το χρονοδιάγραμμα της πληρωμής των συντάξεων, η παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα για την παράσταση σχετικά με τη Μαρία Κάλλας αλλά και οι επερχόμενες εκλογές στη Γερμανία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (21/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ