Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Μέσα στο σπίτι του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της


Η Νew York Post δημοσιεύει φωτογραφίες απο το δωμάτιο του Μπράιαν Λόντρι, του ανθρώπου που αγνοείται μετά τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο. Η ιστορία της 22χρονης που συγκλονιζει τις ΗΠΑ

Εντείνεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι, του συντρόφου της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο που βρέθηκε δολοφονημένη σε απομακρυσμένη περιοχή στο Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ.

Η ταυτοποίηση της σορού της νεαρής κοπέλας κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να εντοπιστεί ο Μπράιαν Λόντρι, ο 24χρονος γεωλόγος που ήταν μαζί της τις τελευταίες στιγμές της ζωής της και φέρεται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

H μητέρα του Μπράιαν Λόντρι, ΡομπέρταΑ.Ρ

Καθώς οι αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον αρραβωνιαστικό της– και το κοινό κάνει εικασίες για το ρόλο του – η Νew York Post απέκτησε έγγραφα που αποκαλύπτουν μια σειρά από πρόσφατες πωλήσεις σπιτιών από την οικογένεια Λόντρι, καθώς και φωτογραφίες μέσα από την κατοικία, όπου μένει με τους γονείς του.

Οι πράκτορες του FBI εισέβαλαν τη Δευτέρα στο υπνοδωμάτιο του δραπέτη στη Φλόριντα, μια μέρα πριν ο θάνατός της κριθεί ανθρωποκτονία. Οι αρχές ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της την Κυριακή στο Εθνικό Πάρκο Bridger-Teton του Γουαϊόμινγκ, όπου οι Αρχές αναζητούσαν την 22χρονη από την περασμένη εβδομάδα. Η Γκάμπι Πετίτι έκανε road trip με τον 23χρονο σύντροφό της Μπράιαν, όταν εξαφανίστηκε.

Μυστήριο γύρω από την οικογένεια του

Η αστυνομία εν τω μεταξύ στρέφει τις έρευνες της στην οικογένεια του Μπράιαν , καθώς η νομική της ομάδα ακύρωσε συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί μετά την έφοδο του FBI.

Αφού το σπίτι τους κηρύχθηκε επίσημα τόπος εγκλήματος, οι γονείς του Μπράιαν – η Ρομπέρτα, 55 ετών και ο Κρις, 62 – εθεάθησαν να απομακρύνονται από το σπίτι τους, ενώ οι ερευνητές συλλέγουν στοιχεία που θα μπορούσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Η Post απέκτησε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο North Port της Φλόριντα. Έχει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και αγοράστηκε από την οικογένεια Λόντρι το 2015 έναντι 120.000 δολαρίων. Δύο χρόνια αργότερα, προσπάθησαν να το πουλήσουν για 215.000 δολάρια, μειώνοντας την τιμή ένα μήνα αργότερα.

Το υπνοδωμάτιο του 23χρονου αγνοούμενουΑ.Ρ

Μία από τις εικόνες από τον κατάλογο ακινήτων του 2017 οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα του Μπράιαν. «Μια ανησυχητική αφίσα από σκοτεινές φιγούρες με σφυριά και σφαίρες να επιτίθενται βίαια σε άλλες φιγούρες φαίνεται επάνω στο ράφι της βιβλιοθήκης»

Όπλο, μάσκες και τρομακτικές αφίσες

Άλλα αντικείμενα που παρατηρεί κανείς μέσα στο δωμάτιο περιλαμβάνουν ένα αντικείμενο που φαίνεται να είναι ένα όπλο στηριγμένο δίπλα στα ράφια πάνω από το κρεβάτι του, μια μάσκα του Darth Vader και μια σειρά βιβλίων «Watchmen».

Σύμφωνα με την DC Comics, «Οι Watchmen διαδραματίζονται σε έναν εναλλακτικό κόσμο όπου η παρουσία Αμερικανών υπερήρωων αλλάζει την ιστορία: Οι ΗΠΑ κέρδισαν τον πόλεμο του Βιετνάμ, ο Νίξον εξακολουθεί να είναι πρόεδρος και ο Ψυχρός Πόλεμος είναι σε πλήρη ισχύ».

Το σπίτι της οικογένειας ΛόντριΑ.Ρ

«Ξεκινά με ένα μυστήριο δολοφονίας πριν εξελιχθεί σε μια συνωμοσία που αλλάζει τον πλανήτη: Όταν σκοτώνεται ένας συνταξιούχος ήρωας, οι πρώην σύντροφοί του αναλαμβάνουν να κάνουν έρευνα. Η συνωμοσία που αποκαλύπτουν θα περιπλέξει τα κρυφά τους τραύματα και τις νοσηρές ψυχοσυνθέσεις τους, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί κανείς πού βρίσκεται η λεπτή γραμμή μεταξύ ηρώων και κακών; »

Το προφητικό (;) βιβλίο που διάβαζε ο Λόντρι

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι ο Λόντρι, προφανώς μανιώδης αναγνώστης, εντοπίστηκε επίσης να κρατάει ένα βιβλίο για γυναίκες που εξαφανίζονται σε ένα βίντεο που είχε ανέβει στο κανάλι του ζευγαριού στο YouTube. Ο 23χρονος φαίνεται να διαβάζει το το «Annihilation» του Jeff VanderMeer, ένα μυθιστόρημα του 2014 για τέσσερις γυναίκες που περιπλανιούνται στη λεγόμενη Περιοχή X, όπου τρεις από αυτές πεθαίνουν και η τέταρτη εξαφανίζεται οριστικά.

Η Ρομπέρτα Λόντρι μέσα στο σπίτι της οικογένειαςΑ.Ρ

Το υπόλοιπο σπίτι της οικογένειάς του φαίνεται να είναι αρκετά συνηθισμένο. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια μέτρια έκταση και διαθέτει μια μικρή πισίνα στην πίσω αυλή. Δεν είναι όμως το μόνο σπίτι που ανήκει – ή πωλείται – από τους Λόντρι πρόσφατα.

Τα αρχεία ιδιοκτησίας δείχνουν ότι είχαν επίσης ένα σπίτι στη Φλόριντα από το 2015, το οποίο αγόρασαν για 99.500 δολάρια. Πούλησαν το ακίνητο αυτό το καλοκαίρι για 144.000 δολάρια, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 -πριν ξεσπάσει η πανδημία- είχαν αγοράσει ένα ακόμη σπίτι στο North Port το οποίο πούλησαν λίγο μετά με μικρό κέρδος.

Πού βρίσκεται ο Μπράιαν;

Ο Μπράιαν Λόντρι αγνοείται από τις 14 Σεπτεμβρίου, όταν πήγε για πεζοπορία στο καταφύγιο Carlton έκτασης 25.000 στρεμμάτων και δεν επέστρεψε ποτέ, όπως είπε η οικογένειά του στην αστυνομία.

Εξαφανίστηκε λίγο πριν η αστυνομία τον χαρακτηρίσει ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την εξαφάνιση της Πέτιτο στις 17 Σεπτεμβρίου -δύο ημέρες πριν οι Αρχές ανακοινώσουν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας.

Φωτογραφία απο το Instagram της αδικοχαμένης κοπέλας απο τον Μάρτιο του 2020Α.Ρ

Η οικογένειά της είπε ότι η Πετίτο γνώρισε το Λόντρι στο γυμνάσιο Bayport-Blue Point στο Long Island και αργότερα εργάστηκε ως τεχνικός φαρμακείου για να εξοικονομήσει χρήματα για το μοιραίο ταξίδι.

Το ζευγάρι έφυγε από τη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου για μια περιπέτεια τεσσάρων μηνών. Στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλα θύμιζαν ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι που γνώριζε τον κόσμο και ταξίδευε με ένα βανάκι.

Ο Μπράιαν επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα χωρίς την Πετίτο 1η Σεπτεμβρίου, προσέλαβε δικηγόρο και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές.

Οι αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν χθες ότι διερευνούν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ