Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (23/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (23/09)

Η «έκρηξη» των κρουσμάτων στα παιδιά μόλις μια εβδομάδα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τα νέα πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας αλλά και το κλείσιμο των δύο πρώτων τμημάτων σε σχολεία της Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (23/09).

Στα πρωτοσέλιδα και η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ από το βράδυ της Τετάρτης για 7,3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι φέτος θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τις δύο πρώτες δόσεις μαζί τον Οκτώβριο χωρίς προσαυξήσεις.

Στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και η 11η γυναικοκτονία για φέτος που σημειώθηκε στη Ρόδο με θύμα μια 31χρονη εκπαιδευτικό και δράστη έναν 40χρονο με τον οποίο είχε μια σύντομη σχέση και ο οποίος την δολοφόνησε με καραμπίνα επειδή είχαν χωρίσει πριν τελικά να αυτοπυροβοληθεί και ο ίδιος.

Στα πρωτοσέλιδα και το νέο περιστατικό εικονικού εμβολιασμού που εντοπίστηκε στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την εμπλοκή μιας νοσηλεύτριας, μιας 75χρονης πλαστικής χειρουργού και της γραμματέως της.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το «τείχος προστασίας» που υψώνει η κυβέρνηση σε γιατρούς και εκπαιδευτικούς μπροστά στο κύμα μηνύσεων από μη εμβολιασμένους αφενός με τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα και αφετέρου με συγκεκριμένες οδηγίες στους αστυνομικούς από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ μετά από αίτημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (23/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ