Σοκαριστική απόφαση Μελισσανίδη! Τέλος Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς!

Το είπε και το έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και μελλοντικός πρόεδρος της ΠΑΕ (μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου), έδωσε εντολή στον Μαρίνο Ουζουνίδη να περιθωριοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, λόγω αγωνιστικής αδιαφορίας και μη επιθυμίας τους να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Συγκεκριμένα, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς αποζημιώνεται αμέσως και αποδεσμεύεται, ενώ οι άλλοι τρεις παραμένουν στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό τους, εκτός αν φέρουν ικανοποιητική πρόταση το Γενάρη.

Η πράξη αυτή σόκαρε τον κόσμο της πρωταθλήτριας Ελλάδας, αλλά είναι ξεκάθαρα σωστή, καθώς οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν διαρκώς πτωτική πορεία στην απόδοσή τους τον τελευταίο μήνα, ενώ παράλληλα ζητούσαν περισσότερα λεφτά. Αν την ίδια περίοδο έδιναν τα πάντα στο γήπεδο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και για τους ίδιους και για την ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως τον Γενάρη η ΑΕΚ θα αποκτήσει σίγουρα αμυντικό χαφ, ενδεχομένως ένα εξτρέμ, ενώ τέταρτος αμυντικός προωθείται ο Σβαρνάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here