Στρατηγική Συνεργασία ΣΒΙΕ & ACTA

Στρατηγική Συνεργασία ΣΒΙΕ & ACTA: Δύο μεγάλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοίενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των σπουδαστών

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Σύγχρονων Βιοϊατρικών Επαγγελμάτων (ΣΒΙΕ), πρωτοπόρος στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση για περισσότερα από 50 χρόνια, ανακοινώνειτη σύμπραξήτου με τον σημαντικότερο Φορέα Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων Προσώπων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Ελλάδα, την ACTA. Η ACTA / Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναιδιεθνήςφορέας εγνωσμένου κύρους,διαπιστευμένος από τον Ε.ΣΥ.Δ. καιπιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Η σύμπραξη της ΣΒΙΕ με την ACTA προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που επιδιώκουν δυναμικά την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσω της παρακολούθησης ταχύρυθμων, καινοτόμων και, κυρίως, πιστοποιημένων προγραμμάτων εξειδίκευσης. Η αρχή γίνεται με τους κλάδους της Υγείας και της Γαστρονομίας που απασχολούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και αναμένεται να απορροφήσουν ακόμη περισσότερους τα επόμενα χρόνια.

Έχονταςμελετήσει διεξοδικά τις ανάγκες της αγοράς και τις διεθνείς εκπαιδευτικές τάσεις, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Επιπέδου 2 της ΣΒΙΕ(κωδικός άδειας ΕΟΠΠΕΠ: 192161914) ανέθεσε σε ειδικούς επιστήμονες και καταξιωμένουςεπαγγελματίες τη δημιουργίαμιας σειράςπρωτότυπων προγραμμάτωνεξειδίκευσης,θέτονταςένανκεντρικόστόχο: την κατάρτιση ικανών στελεχώνμε συγκεκριμένες, σύγχρονες δεξιότητες που σήμερα λείπουν από την αγορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του κοινού που αναζητά ουσιαστική επιμόρφωση είναι μαζικό και η ανταπόκριση των εργοδοτών ενθουσιώδης.Το επιστέγασμα της πιστοποίησης των προγραμμάτων από την ACTA, η οποία χαρακτηρίζεταιαπό τη βαρύτητα και την αξιοπιστία τουτεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθιστά τα προγράμματα απολύτως μοναδικά.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι καταρτιζόμενοιαποκτούν ταυτόχρονα Δίπλωμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης από το ΚΔΒΜ ΣΒΙΕ και Βεβαίωση Παρακολούθησης QTL EXPERT by ACTA τα οποία αποτελούν καίρια συγκριτικά πλεονεκτήματα για κάθε απόφοιτο των προγραμμάτων.

Και η καινοτομία δεν σταματά εδώ. Όλα τα πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης της ΣΒΙΕ προσφέρονται τόσο δια ζώσης (με φυσική παρουσία των καταρτιζομένων) όσο και εξ αποστάσεως (με τη χρήση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης). Έτσι, κάθε καταρτιζόμενος επιλέγει τον τρόπο και το ρυθμό με τον οποίο θέλει να παρακολουθήσει τα προγράμματα, χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα:

  • Στέλεχος Κέντρου Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών (πληροφορίες & κράτηση θέσης εδώ)
  • Βοηθός Κτηνιάτρου και Φροντιστής Ζώων Συντροφιάς (πληροφορίες &κράτηση θέσης εδώ)
  • Βοηθός Οδοντιάτρου (πληροφορίες & κράτηση θέσης εδώ)
  • VeganChef/ Μαγειρική για Ολικά Χορτοφάγους (πληροφορίες & κράτηση θέσης εδώ)

Find us on:

https://www.facebook.com/ieksvie/

https://www.instagram.com/ieksvie/

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here