Ο Κ. Μητσοτάκης τήρησε την υπόσχεση του: Δρομολογείται η ασφαλτόστρωση οδικού άξονα στα Άγραφα


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευθεί προς τους μαθητές του σχολείου των Αγράφων προς θα υλοποιηθεί άμεσα το έργο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τήρησε την υπόσχεση του προς τους μαθητές σχολείου των Αγράφων, ο οποίος είχε δεσμευθεί δημόσια πως θα γίνει ασφαλτόστρωση στον κακοτράχαλο χωμάτινο δρόμο που συνδέει το χωριό τους με την Καρδίτσα.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης λίγες ημέρες μετά είχε κάνει δώρο στους μαθητές ένα διαδραστικό πίνακα τελευταίας τεχνολογίας και έναν προτζέκτορα που θα βοηθήσει στη διδασκαλία τους.

Ειδικότερα, τον Δεκέμβρη του 2020 στα διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγράφων είχαν εκφράσει την επιθυμία τους προς τον πρωθυπουργό να επισκευαστεί ο δρόμος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπόσχεται πως θα υλοποιηθεί άμεσα.

Η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους μικρούς μαθητές και τους κατοίκους των Αγράφων τηρήθηκε κι αυτό αποδεικνύεται με την σημερινή υπογραφή χρηματοδότησης του έργου από τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ένα πολύπαθο έργο, που μετά από μια εποχή μεγάλων υποσχέσεων, μπαίνει σε μια εποχή πραγματοποίησης. Ιδιαίτερα θα είναι τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το έργο στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, τις υπηρεσίες και τον τουρισμό. Ο νέος οδικός άξονας βοηθά στην οδική σύνδεση από τα Άγραφα μέχρι την Καρδίτσα, διασφαλίζει την ασφάλεια και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και των ανθρώπων της περιοχής γενικότερα.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες μικροδιαπλάτυνσης, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης για την ασφαλτόστρωση του δημοτικού οδικού δικτύου Άγραφα – Σάϊκα – Όρια Νομού Καρδίτσας σε μήκος 8.000 μ. με αρχή των εργασιών από τον οικισμό Άγραφα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ