Health2047: Διαμορφώνει και επενδύει στη RecoverX για τεχνολογίες επαυξημένης νοημοσύνης


Η Health2047 Inc. είναι θυγατρική της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (AMA) με έδρα τη Silicon Valley. Βοήθησε τόσο στη διαμόρφωση όσο και στην επένδυση της RecoverX. Πρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία που αναπτύσσει τεχνολογίες επαυξημένης νοημοσύνης με βάση την τεκμηριωμένη ιατρική (EBM) για την υποστήριξη και τον εμπλουτισμό λήψης αποφάσεων από γιατρούς. Η RecoverX παρέχει τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα και προτάσεις επόμενης βέλτιστης δράσης για υποστήριξη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο και περιβάλλον. Λαμβάνει σήματα από κλινικά διαγράμματα, συνομιλίες ασθενών και αποτελέσματα δοκιμών. Η πλατφόρμα της εταιρείας αυξάνει την ικανότητα των γιατρών να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς τους.

Η σημασία του εγχειρήματος

Σύμφωνα με την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής, ένα διαγνωστικό σφάλμα πιθανότατα θα επηρεάσει την υγεία κάθε ανθρώπου, μερικές φορές με φοβερές συνέπειες. Μια καθυστερημένη ή λανθασμένη διάγνωση εμφανίζεται έως και στο 15% των περιπτώσεων. Επιπλέον, τα διαγνωστικά σφάλματα είναι τα πιο ακριβά ιατρικά λάθη, με το συνολικό κόστος για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ να εκτιμάται μεταξύ 250 και 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.  Οι γιατροί σήμερα αντιμετωπίζουν μυριάδες προκλήσεις στη φροντίδα των ασθενών. Ορισμένες από αυτές είναι και οι ακόλουθες:

  • Συνεχώς αυξανόμενο σύνολο ιατρικών γνώσεων που είναι φυσικά αδύνατο να παραμείνει επίκαιρο
  • Περιορισμένος χρόνος με κάθε ασθενή
  • Υψηλό γνωστικό φορτίο

 

Φυσικά όλες αυτές οι προκλήσεις δυσχεραίνουν την παροχή ποιοτικής ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς, με τρόπο συνοπτικό αλλά και περιεκτικό.

 

Η RecoverX επιδιώκει να γεφυρώσει αυτό το χάσμα γνώσεων, επιλύοντας κρίσιμες γνωστικές και οικονομικές προκλήσεις στο μέτωπο της υγειονομικής περίθαλψης. Το πετυχαίνει αυξάνοντας την αποδοτικότητα λήψης αποφάσεων, μειώνοντας τη σπατάλη πόρων και βελτιώνοντας τόσο τα αποτελέσματα των ασθενών όσο και την εμπειρία του γιατρού. Η εταιρεία μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ασκούν την επιστήμη τους οι γιατροί, μεταβαίνοντας από το παρόν που βασίζεται στον άνθρωπο, σε ένα μέλλον βασισμένο σε τεκμηριωμένα, ενισχυμένο με AI. Η RecoverX αξιοποιεί ισχυρά και εξαιρετικά επιμελημένα δεδομένα για να τροφοδοτήσει την τεχνολογία του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ