CDC ΗΠΑ: Διόρθωση εσφαλμένης καθοδήγησης κατά της covid-19

CDC ΗΠΑ: Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC δεν σημειώνουν πρόοδο, διορθώνουν «εσφαλμένη» καθοδήγηση. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν επικαιροποιηένες οδηγίες για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νεολαίας κατά τη διάρκεια της COVID-19 το Σάββατο. Τα CDC δεν σημειώνουν πρόοδο, διορθώνουν «εσφαλμένη» καθοδήγηση. Η Nicole Saphier λέει σχετικά με την καθοδήγηση των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για εμβολιασμένους ανθρώπους να βγάλουν μάσκες κατά τη διάρκεια υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων. Η ιατρική συνεργάτης της Fox News, Δρ Nicole Saphier υποστήριξε στην εκπομπή « Αναφορές Αμερικής» την Τρίτη ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων «διορθώνουν εσφαλμένη» καθοδήγηση μετά την ενημέρωσή τους σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νέων κατά τη διάρκεια της πανδημίας των κορωνοϊών.

“Αυτό που ουσιαστικά βγήκε από αυτό ήταν ότι είπαν πως εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν τώρα πραγματικά να πάνε έξω, να περπατήσουν το σκυλί τους, να τρέξουν και να οδηγήσουν ένα ποδήλατο χωρίς να φορούν μάσκες. Αυτό δεν είναι πρόοδος, αυτή είναι μόνο μια διόρθωση στις προηγούμενες λανθασμένες πολιτικές,

Η Saphier σημείωσε ότι αν και τα CDC αποφάσισαν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί είναι σε θέση να διοργανώνουν μικρές υπαίθριες συγκεντρώσεις και να κάνουν υπαίθρια γεύματα, ενώ η καθοδήγησή των μη εμβολιασμένων ανθρώπων απέδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. “Σάντρα, μισώ να το σπάσω σε αυτούς, αλλά, από το περασμένο καλοκαίρι, η πλειονότητα των μη εμβολιασμένων ανθρώπων το έκαναν αυτό και είχε μια αμελητέα συμβολή στη μετάδοση ιών”, δήλωσε η Saphier , προσθέτοντας ότι τα CDC “δεν προχώρησαν πολύ αρκετά με τέτοιες συστάσεις. ” Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν ενημερωμένες οδηγίες για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις νεολαίας κατά τη διάρκεια της COVID-19 το Σάββατο που αφορούν τη φυσική απόσταση, πρόσθεσαν πληροφορίες εμβολιασμού, αφαίρεσαν οδηγίες σχετικά με τα φυσικά εμπόδια και επικαιροποιημένες εκτιμήσεις για τον έλεγχο και την παρακολούθηση επαφών.

Ο οργανισμός τόνισε επίσης ότι οι κατευθυντήριες γραμμές προορίζονται να συμπληρώσουν, όχι να αντικαταστήσουν, τους κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που ισχύουν ήδη.

Οι οδηγίες για τη φυσική απόσταση ευθυγραμμίζονται τώρα με αυτές που είχαν εκδοθεί προηγουμένως για σχολεία. Συνιστάται στους κατασκηνωτές να απέχουν τουλάχιστον ένα μέτρο από τους άλλους στην σκηνή τους και να απέχουν 2 μέτρα ενώ τρώνε και πίνουν. Πρέπει να υπάρχουν “τουλάχιστον 2 μέτρα φυσικής απόστασης μεταξύ των κατασκηνωτών και του προσωπικού, και τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ των κατασκηνωτών σε διαφορετικές ομάδες.” Οι υπάλληλοι που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 θα πρέπει να συνεχίσουν να κρατούν φυσικές αποστάσεις και να φορούν μάσκες, καθώς τα εμβόλια δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στα παιδιά, ανέφερε η υπηρεσία. “Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να φορούν μάσκες ανά πάσα στιγμή με εξαιρέσεις για ορισμένα άτομα ή για συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή δραστηριότητες, όπως όταν τρώνε και πίνουν ή κολυμπούν”, αναφέρουν οι οδηγίες.

Η Saphire είπε ότι τα CDC έπρεπε να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. «Αυτό που θα έπρεπε να είχαν πει είναι ότι προσπαθούμε να μετριάσουμε τους κινδύνους.

Προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να μειώσουμε τη διάδοση και ο τρόπος να γίνει αυτό είναι να εμβολιαστείτε, καθώς τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου μας λένε ότι είστε ασφαλείς έως και 90% της προστασίας που παρέχει το εβόλιο, όχι μόνο συμπτωματικά από την ασυμπτωματική εξάπλωση αυτού του ιού, οπότε, εμβολιαστείτε και ξεκινήστε να απελευθερώνεστε, “είπε η Saphier.

Η Saphier συνέχισε να λέει, “Έπρεπε να αρχίσουν να λένε στους ανθρώπους, ναι, μπορείτε να αρχίσετε να μπαίνετε μέσα με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας και να βγάλετε αυτές τις μάσκες. Μέχρι να πουν στους ανθρώπους ότι μπορούν να αρχίσουν να βγάζουν τις μάσκες τους, οι άνθρωποι δεν πηγαίνουν να εμβολιαστούν.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here