ΕΠΟ: Εγκρίθηκε ο κανονισμός αδειοδότησης της Superleague

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε τον κανονισμό αδειοδότησης που πρότεινε η Superleague για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση.

Η Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Superleague: Κρατά τις ίδιες ποινές για μη αδειοδότηση των ομάδων!

Στη συνεδρίαση αυτή εγκρίθηκε η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών και παράλληλα ο περιορισμός μετεγγραφών στις ομάδες της Superleague που ο φάκελος αδειοδότησης τους δεν παίρνει το “πράσινο φως”.

Ακόμα, εγκρίθηκε το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων, για το οποίο έχει δώσει την έγκρισή της και η UEFA.
Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

“Ενεκρίθη ο κανονισμός αδειοδότησης της Super League περιόδου 2018-19, ως εισήχθη στην Ε.Ε. μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Ενεκρίθη το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την UEFA.

Καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη.

Ενεκρίθη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ στη Σύρο στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019.

Ενεκρίθη το πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου περιόδου 2018-19”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here