Βάρκιζα: Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που βρήκε την 2χρονη στο σχολικό – «Ήταν σε τραγική κατάσταση»


Η γυναίκα που βρήκε μέσα στο σχολικό στη Βάρκιζα το κοριτσάκι δυο ετών, ξεχασμένο για ώρες, μίλησε για αυτό που συνέβη, τονίζοντας πως «το παιδί ήταν κλειδωμένο και σε τραγική κατάσταση, έκλαιγε».

Όπως ξεκίνησε να περιγράφει στο notiareport, βρέθηκε στη περιοχή λόγω εργασίας και ήταν περαστική από τον δρόμο όπου ήταν το σχολικό με το κοριτσάκι μέσα. «Άκουγα κλάματα, έψαχνα να δω από πού ακριβώς έρχεται το κλάμα», είπε.

«Και ενώ γυρνούσα γύρω από το λεωφορείο, καθώς δεν είχα ορατότητα λόγω του ότι υπήρχαν αυτοκόλλητα στο όχημα, βρήκα το κοριτσάκι, που έκλαιγε σε τραγική κατάσταση, είχε πάθει σοκ», προσέθεσε για να συμπληρώσει πως «προσπαθούσα να δω αν υπήρχε κάποιος μέσα αλλά δεν είδα ούτε δασκάλα ούτε οδηγό».

«Το παιδί ήταν κλειδωμένο, οι πόρτες και τα παράθυρα δεν άνοιγαν»

Στη συνέχεια ανέφερε πως «το παιδί ήταν κλειδωμένο, οι πόρτες δεν άνοιγαν, ούτε τα παράθυρα ήταν ανοιχτά, δεν υπήρχε οξυγόνο μέσα στο λεωφορείο και εκείνη τη στιγμή σοκαρισμένη, καλέσαμε με φιλικό πρόσωπο το σχολείο και είπαμε να έρθει γρήγορα ο οδηγός».

Μάλιστα, στην προσπάθειά της να βγάλει το κοριτσάκι από το λεωφορείο, δήλωσε πως όσο περίμενε, πήγε στα σπίτια που ήταν εκεί και χτυπούσε μήπως ήταν ο οδηγός εκεί κοντά. «Τελικά ήρθε ο οδηγός και ενημέρωσε το σχολείο. Ανοίξαμε και το παιδί ήταν σε τραγική κατάσταση, μούσκεμα από τον ιδρώτα, ήταν λες και το είχες βρέξει με νερό, προσπάθησα να το ηρεμήσω», επισημαίνοντας πως ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Επίσης, όπως δήλωσε, «ο οδηγός μου έλεγε να πάρει το παιδί και να το πάει στο σχολείο και του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Το παιδί ήθελε τη μητέρα του». Και σύμφωνα με την κοπέλα, το σχολείο είχε ενημερωθεί σχεδόν αμέσως αλλά δεν είχε ενημερώσει τη μητέρα.

«Θα είμαι μαζί με την οικογένεια και στο δικαστήριο»

«Όταν ήρθε η μητέρα, ήταν σε σοκ. Προσπαθήσαμε να την ηρεμήσουμε», εξήγησε η κοπέλα, αναφέροντας πως πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Βουλιαγμένης εκείνη, ο οδηγός, οι δύο κυρίες από το σχολείο που είχαν πάει στο σημείο μετά την ενημέρωση για το περιστατικό και η μητέρα.

Επιπλέον, η κοπέλα τόνισε πως «είμαι σε επικοινωνία με τη μητέρα, το παιδί δεν μπορεί να μείνει μόνο του, έχει σοκαριστεί, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Θα είμαι μαζί με την οικογένεια και στο δικαστήριο, θα πάω να τους υπερασπιστώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ