Διατροφή Τιλάπια: Τρόποι να την μαγειρέψετε

Δεν είναι τρυφερό και λιπαρό όπως ο σολομός, ούτε είναι σταθερό και γευστικός όπως ο τόνο. Είναι ένα είδος ενδιάμεσου ψαριού και συχνά μπορεί να διαγραφεί ως βαρετό. ΟΧΙ πια! Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε ότι η τιλάπια, έχει πολλά να προσφέρει!, επειδή  είναι λιτή και ανέξοδη, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο δείπνο σας την επόμενη εβδομάδα. .

Καρυκέψτε αρχικά το φιλέτο

  • Εντάξει, θα παραδεχτούμε, οι φήμες είναι αληθινές. Η τιλάπια είναι αρκετά ήπια από μόνη της. Γι ‘αυτό καρυκεύουμε τα φιλέτα με πλούσιο αλάτι και λίγο φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι από το ρόπαλο. Αυτό πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι το βήμα 1.

Βυθίστε καλά το ψάρι στο αλέυρι

  • Η τιλάπια σχεδόν ποτέ δεν πωλείται με το δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να φάτε ένα ωραίο τραγανό  ψάρι . Για να επαναφέρουμε την υφή στα ψάρια, τους δίνουμε μια ελαφριά βυθοκόρηση στο αλεύρι. Αυτή η χρυσή, τραγανή επίστρωση είναι πραγματικά αυτό που παίρνει αυτή η συνταγή. Πήραμε τα καρυκεύματα μας σε μια λατινική-αμερικανική κατεύθυνση. Καπνιστή πάπρικα, αποξηραμένη ρίγανη, ή ακόμα και μπαχαρικά, όλα θα πήγαιναν κολυμπώντας  με αυτό το ψάρι.

Σερβίρετε το με πορτοκάλι η γκρειπ φρουτ

  • Εάν σερβίρετε ψάρια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει κάποιο είδος εσπεριδοειδών στο τραπέζι. Το οξύ βοηθά στη μείωση των πλούσιων γεύσεων και βοηθά στην εξισορρόπηση του τελικού πιάτου. Οι σφήνες με λεμόνι ή ασβέστη δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ, αλλά αν αισθάνεστε τολμηροί, δοκιμάστε το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ!

Στο τελείωμα προσθέστε φρέσκα βότανα

Μην ξεχάσετε στο τελείωμα να προσθέσετε με φρέσκα βότανα! Φέρνουν φρεσκάδα, γεύση και διάσταση στο τελικό σας πιάτο. Πηγαίνετε με ό, τι σας αρέσει, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρούεται με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιήσατε. Σκεφτείτε: βασιλικό, μαϊντανό, κόλιαντρο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη ή εστραγκόν. Καλύτερα ακόμα, συνδυάστε και ταιριάξτε! Δεν υπάρχει τίποτα όπως πάρα πολλά βότανα.

Ακολουθεί βίντεο με συνταγές για ψάρια

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here