ΗΠΑ: Βρήκαν ανθρώπινα μέλη στην κοιλιά αλιγάτορα – Ανήκαν σε αγνοούμενο από τον κυκλώνα Άιντα


Ιατροδικαστής στη Λουιζιάνα επιβεβαίωσε πως τα μέλη που βρέθηκαν μέσα στην κοιλιά ενός αλιγάτορα ανήκουν σε ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε τον περασμένο μήνα καθώς περπατούσε στα λασπόνερα μετά τον κυκλώνα Άιντα.

Ο Timothy Satterlee δέχθηκε επίθεση από τον αλιγάτορα στις 30 Αυγούστου έξω από το σπίτι του στο Slidell, όπως είχε πει η σύζυγός του στις Αρχές. Η γυναίκα, αφού είδε την έκταση των τραυμάτων του, έσπευσε να καλέσει σε βοήθεια, όμως όταν επέστρεψε, ο σύζυγός της δεν ήταν πια εκεί. Την προηγούμενη εβδομάδα, το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και πιάστηκε ένας αλιγάτορας κοντά στο σημείο εξαφάνισης του 71χρονου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Dr. Charles Preston, η Υπηρεσία Άγριας Ζωής και Αλιείας της Λουιζιάνα θανάτωσε το ερπετό και βρήκε μέσα στο στομάχι του ανθρώπινα μέλη. «Έπειτα, ενημερώθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία και βρέθηκα ο ίδιος στο σημείο με τους ερευνητές μας» ανέφερε ο Preston.

Όπως μεταδίδει το CNN, τα δείγματα DNA από τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν συγκρίθηκαν με εκείνα που είχαν δώσει τα παιδιά του Satterlee. Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, η ταυτοποίηση προέκυψε τόσο από το DNA όσο και από «τις συνολικές συνθήκες».

«Το ότι ο αλιγάτορας εντοπίστηκε στο σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο Satterlee και το ότι υπήρξε ταύτιση στο DNA, με κάνει να νιώθω ασφαλής να επιβεβαιώσω στην οικογένεια πως ναι, αυτός είναι ο Satterlee και θα εκδώσουμε πιστοποιητικό θανάτου», δήλωσε ο Preston.

Εξέφρασε δε, την ευγνωμοσύνη του στις Αρχές που δεν σταμάτησαν να αναζητούν το ερπετό, καθώς ο νόμος της Λουιζιάνα επιτρέπει να κηρυχθεί κάποιος νεκρός μόνο αν το άτομο αυτό αγνοείται για πέντε χρόνια. «Μπορείτε να φανταστείτε τι βάρος θα πρόσθετε αυτό στους ώμους της χήρας του, να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ