Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος 2 χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του: «Έφυγε τζάμπα»

 «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε» – Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει ο γνωστός αθλητικογράφος δύο χρόνια μετά την απώλεια της συζύγου του από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη κατά τη διάρκεια νοσηλείας

Στην απώλεια της συζύγου του, πριν από δύο χρόνια, μετά από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη όταν χειρουργήθηκε, αναφέρθηκε ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, λέγοντας ότι ο θάνατός της «έγινε τζάμπα».

Ο αθλητικογράφος, μίλησε στον ANT1 αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Ο ίδιος αναφερόμενος στην επαγγελματική του διαδρομή, δήλωσε ότι είναι «παιδί της τηλεόρασης.

«Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here