Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (27/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (27/09)

Οι εκλογές στη Γερμανία, το θρίλερ μετά το ισχνό προβάδισμα των Σοσιαλδημοκρατών του SPD, η «βουτιά» του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ αλλά και η επόμενη ημέρα για την Ευρώπη και την Ελλάδα μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (27/09)

Στα πρωτοσέλιδα και η είδηση για την άφιξη στην Ελλάδα της θεραπείας κατά του κορονοϊού με μονοκλωνικά αντισώματα με τα συγκεκριμένα φάρμακα να παρέχονται δωρεάν από το ΕΣΥ όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τις εξελίξεις όσον αφορά την αγορά φρεγατών από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό σε συνδυασμό με το ταξίδι σήμερα, Δευτέρα, του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι την ώρα που η Τουρκία επιστρέφει στην τακτική των προκλήσεων κατά πάντων τόσο σε επίπεδο ρητορικής όσο και στο πεδίο.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ αφού διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η αγωνιστική δράση στη Superleague με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς αλλά και τις νίκες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (27/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ