ΗΠΑ Εμβολιασμός: Πολιτικές ενθάρρυνσης των ανθρώπων να εμβολιαστούν

ΗΠΑ Εμβολιασμός: Οι εργοδότες ενώνουν την προσπάθεια

Αρκετές εταιρείες ανακοίνωσαν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να πάρουν άδεια για να εμβολιαστούν. Στο Χιούστον, η 31χρονη Elissa Hanc εργάζεται σε μία από αυτές τις εταιρείες, 3 Men Movers στο Χιούστον. “Έκανε το εμβόλιο πολύ πιο προσιτό”, είπε η Χανκ. “Δεν ήταν απαραίτητο να κάνω μια επιλογή ανάμεσα στη δουλειά και την προστασία του εαυτού μου, της οικογένειάς μου και της κοινότητάς μου”.

Ο εργοδότης της άρχισε να προσφέρει το επίδομα προτού ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοινώσει έκπτωση φόρου για τις μικρές επιχειρήσεις για να πληρώσουν χρόνο για όσους εμβολιάστηκαν ή ανέρρωσαν από τη λοίμωξη.

Η Hanc έλαβε το εφάπαξ εμβόλιο Johnson & Johnson στις 6 Απριλίου. Ένιωσε ζέστη και πόνο την επόμενη μέρα, και ο επόπτης της, ο οποίος παρατήρησε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Zoom ότι η Hanc δεν του έδειχνε καλύτερα, της είπε να πάρει τη μέρα. Η Χανκ το εκτίμησε επίσης. “Έχω μερικούς φίλους που εργάζονται όπου η διοίκηση δεν θεωρεί το εμβόλιο προτεραιότητα “, δήλωσε η Χανκ. “Μου έδωσαν να καταλάβω χωρίς αμφιβολία πόσο τυχερή είμαι που δουλεύω εκεί που δουλεύω.”

Ο Eric Topol, επικεφαλής του Ινστιτούτου Μεταφραστικής Έρευνας Scripps, δήλωσε ότι οι εργοδότες θα πρέπει να δίνουν άδεια εργασίας και ότι χρειάζονται άλλα κίνητρα για την ενίσχυση των εμβολιασμών. Επισήμανε τη Δυτική Βιρτζίνια, η οποία δίνει 100 $ αμερικανικά ομόλογα αποταμίευσης σε νεαρούς ενήλικες που παίρνουν το εμβόλιό τους.

“Χρειαζόμαστε επίσης συστήματα υγείας και πανεπιστήμια που να δίνουν εντολή για εμβολιασμό – ότι κανείς δεν μπορεί να εργασθεί σε πανεπιστημιούπολη / ιατρικές εγκαταστάσεις χωρίς να έχει εμβολιαστεί”, δήλωσε ο Τοπόλ σε email.

Ανέφερε επίσης ότι η χώρα πρέπει να προβεί σε «αντεπίθεση» εναντίον ιστότοπων και ακτιβιστών κατά του εμβολιασμού.

Δωρεάν για εμβολιασμένους

Άλλες εταιρείες μπαίνουν στο πνεύμα με προωθητικές ενέργειες. Ο Krispy Kreme άρχισε να προσφέρει ένα δωρεάν ντόνατ την ημέρα σε οποιονδήποτε αποδεικνύει ότι έχει εμβολιαστεί.

Στο Κλίβελαντ, ένας κινηματογράφος παρέχει δωρεάν ποπ κορν μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα.

Τα καταστήματα Krispy Kreme στις Η.Π.Α. προσφέρουν δωρεάν ντόνατ την ημέρα έως το τέλος του έτους σε οποιονδήποτε δείχνει απόδειξη ότι έχει εμβολιαστεί.

ΗΠΑ Εμβολιασμός:

Αρκετά ιατρεία μαριχουάνας σε όλη τη χώρα προσφέρουν λιχουδιές κάνναβης

Στις 20 Απριλίου, οι υποστηρικτές της μαριχουάνας προσέφεραν “λιχουδιές κάνναβης για εμβόλια” για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον.

Ορισμένες ζυθοποιίες στις Η.Π.Α. προσφέρουν “εμβόλια και κυνηγούς” στην Αλάσκα, η οποία παραδοσιακά έχει χαμηλή εμπιστοσύνη στο εμβόλιο, Η Norton Sound Health Corp., με νοσοκομείο στο Nome και 15 κλινικές στη δυτική Αλάσκα, έδωσε βραβεία, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων, χρημάτων για την αγορά οχήματος παντός εδάφους και 500 $ ΗΠΑ για παντοπωλεία ή καύσιμα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here