Αμερική πανδημία : Μειώθηκαν τα ποσοστά θνησιμότητας από τον ιό

Από την Τετάρτη, αναφέρθηκαν 684 νέοι θάνατοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της JHU, δηλαδή περίπου 80% πτώση από τον Ιανουάριο. Από τις αρχές του 2021, ο μέσος όρος των θανάτων των Covid-19 των επτά ημερών φαίνεται ότι μειώθηκε τακτικά, σύμφωνα με στοιχεία της JHU. Οι εμβολιασμοί Covid-19 έχουν ήδη σημαντικό αντίκτυπο στα ποσοστά θανάτου μεταξύ ορισμένων ομάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως οι ηλικιωμένοι, δήλωσε ο Δρ Amesh Adalja, ανώτερος μελετητής στο Κέντρο Ασφάλειας Υγείας Johns Hopkins, την Πέμπτη.
Αν κοιτάξετε, για παράδειγμα, σε πληθυσμούς που έχουν εμβολιαστεί πολύ όπως οι κάτοικοι των γηροκομείων, θα δείτε ότι οι θάνατοι στα γηροκομεία έχουν πέσει κατακόρυφα και, συνολικά, το ποσοστό θανάτων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου”, δήλωσε η Adalja. “Είναι πραγματικά μια συνάρτηση του πόσα από τα άτομα υψηλού κινδύνου έχουν εμβολιαστεί και αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές.
Προειδοποίηση ειδικών για εμβόλια
  • Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι για να νικήσουν τον ιό, πρέπει να εμβολιαστούν, ιδίως νέοι, μερικοί από τους οποίους εξακολουθούν να είναι διστακτικοί ή μπορεί να πιστεύουν ότι δεν έχουν τόσα πολλά να φοβούνται από τον ιό.
  • Όλοι οι ηλικίας 16 ετών και άνω είναι επιλέξιμοι για εμβόλιο Covid-19. Ωστόσο, μια πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac διαπίστωσε ότι το 36% των ενηλίκων ηλικίας κάτω των 35 ετών δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα.
  • Αυτός είναι ο λόγος που έχει σημασία οι νέες ομάδες να εγγραφούν στις λήψεις: Όταν ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Δρ. Rochelle Walensky προειδοποίησε για αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 και νοσηλεία στις αρχές του μήνα, αυτή η αύξηση ήταν κυρίως μεταξύ νεότερων ενηλίκων, τα περισσότερα οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν.

Λιγότερες οι πιθανότητες για να εμβολιαστούν οι νεότεροι Αμερικανοί
  • Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους νέους να εμβολιαστούν, ο κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια, Jim Justice , δήλωσε ότι το κράτος θα προσφέρει 100 $ ομόλογο αποταμίευσης σε κάθε άτομο ηλικίας μεταξύ 16 και 35 ετών που κάνει το εμβόλιο.
  • Οι Δυτικοί Παρθένοι από 16 έως 35 ετών μεταδίδουν αυτό το πράγμα γρηγορότερα από οποιονδήποτε”, δήλωσε ο κυβερνήτης. “Πόσα άτομα θα πρέπει να βάλουμε σε σακούλες σώματος; Πόσα άτομα θα πρέπει να πεθάνουν
  • Ο κυβερνήτης είπε ότι περίπου το 52% του επιλέξιμου πληθυσμού του κράτους έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου και ο στόχος του είναι να εμβολιαστεί πλήρως σε περισσότερο από το 70% των επιλέξιμων κατοίκων.

Ακολουθεί βίντεο για τον κορωνοιό

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here