Θαλασσινό αλάτι: 3 τρόποι να αξιοποιήσετε τις θεραπευτικές του δυνάμεις στο δέρμα [vid]


Πλούσιο σε θρεπτικά μέταλλα που αγαπά το δέρμα, το αλάτι της θάλασσας είναι ένας απλός, οικονομικός και εντελώς φυσικός τρόπος να τονώσετε την επιδερμίδα σας, να απαλλαγείτε από το περίσσιο σμήγμα και να αναζωογονήσετε το θαμπό και ξηρό δέρμα. Δείτε πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας και να επωφεληθείτε από τα θεραπευτικά του οφέλη.

Απολέπιση: Ακριβώς όπως τα scrub ζάχαρης και άλλα απολεπιστικά, τα scrubs θαλασσινού αλατιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε απολέπιση όχι μόνο στο πρόσωπό σας αλλά και στο σώμα σας! Η πυκνότητα του θαλασσινού αλατιού θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το νεκρό, θαμπό δέρμα και να διατηρήσετε το πρόσωπό σας φωτεινό και όμορφο. Η χρήση scrub θαλασσινού αλατιού μπορεί επίσης να βοηθήσει με το ξηρό δέρμα. Φροντίστε μόνο να είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε μικρές εκδορές στο δέρμα σας.

Ενυδάτωση: Το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το κάλιο στο θαλασσινό αλάτι είναι όλα ενυδατικά στοιχεία που βοηθούν επίσης, συσφίγγοντας το δέρμα. Το θαλασσινό αλάτι περιέχει επιπλέον ηλεκτρολύτες που διατηρούν τα κύτταρά σας ισχυρά και υγιή. Καθώς είναι επίσης πλούσιο σε μέταλλα που διαπερνούν τα κυτταρικά τοιχώματά σας, διεγείρει αντιφλεγμονώδεις αντιδράσεις που μειώνουν τις ρυτίδες και το πρήξιμο.

Καθαρισμός: Το θαλασσινό αλάτι είναι εξαιρετικό για τον καθαρισμό του δέρματός σας επειδή είναι αντιμικροβιακό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργίσει προληπτικά, προστατεύοντας το δέρμα σας από βακτήρια που προκαλούν ακμή. Την ίδια ώρα, επειδή είναι πολύ απορροφητικό μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν επίμονα μαύρα στίγματα ή φραγμένους πόρους.

Εξισορρόπηση: Η εξισορρόπηση των επιπέδων pH του δέρματός σας είναι εξαιρετικά σημαντική όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας ωραίο και καθαρό. Η φροντίδα του δέρματος με θαλασσινό αλάτι μπορεί να βοηθήσει καθώς το αλάτι είναι απορροφητικό και αντιβακτηριακό, που σημαίνει ότι εξισορροπεί την εκροή σμήγματος, και βοηθά στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας. Για να επωφεληθείτε από τις δυνάμεις του, μπορείτε να αναμείξετε θαλασσινό αλάτι με νερό και ακολούθως να το αποθηκεύσετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας κάθε φορά που αισθάνεστε ότι το έχετε ανάγκη.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ