Περπάτημα Ισχίο: Πώς μπορώ να προλάβω τον πόνο ή να ανακουφιστώ από αυτόν

Περπάτημα Ισχίο: Τρόποι μείωσης του πόνου στο ισχίο όταν περπατάτε

Το πώς ένα άτομο μειώνει τον πόνο στο ισχίο του όταν περπατά εξαρτάται από την αιτία του πόνου. Ορισμένα προβλήματα μπορεί να βελτιωθούν από μόνα τους, αλλά άλλα μπορεί να χρειάζονται ιατρική περίθαλψη όπως χειρουργική επέμβαση ή ενέσεις ανακούφισης του πόνου.Μερικά προβλήματα μπορεί να επωφεληθούν από θεραπείες και ασκήσεις ισχίου στο σπίτι . Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: • συνταγογραφούμενα ή μη φάρμακα για την ανακούφιση του πόνου • διαχείριση βάρους • Θεραπεία μασάζ • φυσικοθεραπεία • χειροπρακτικές προσαρμογές • μυοχαλαρωτικά • ένα μπαστούνι ή πατερίτσες.

Τρόποι πρόληψης του πόνου στο ισχίο όταν περπατάτε Ο πόνος στο ισχίο όταν περπατάτε είναι μια κοινή ασθένεια, αλλά συνδέεται με διάφορες αιτίες.

Μπορεί να μην μπορεί να προληφθεί εάν συνδέεται με χρόνια ασθένεια, όπως αρθρίτιδα ή οστεοπόρωση.

Εάν ο πόνος στο ισχίο συμβαίνει λόγω κακής στάσης του σώματος ενώ κάθεται ή είναι σε αδράνεια, οι άνθρωποι μπορεί να το αποτρέψουν με τέντωμα, ρύθμιση της στάσης του σώματος και διαχείριση του βάρους.

Πότε να δείτε γιατρό

Ένα άτομο πρέπει να επικοινωνήσει με έναν γιατρό εάν έχει υποστεί πόνο στο ισχίο για περισσότερο από δύο ημέρες, εάν είχε πτώση ή τραυματισμό, ή εάν ο πόνος του είναι σοβαρός ή έχει επιδεινωθεί.

Ένα άτομο θα πρέπει επίσης να δει έναν γιατρό εάν ο πόνος του το εμποδίζει από την εκτέλεση καθημερινών εργασιών όπως η αναρρίχηση των σκαλοπατιών.

Περίληψη Ο πόνος στο ισχίο όταν περπατάτε είναι συχνός. Μπορεί να συμβεί λόγω ποικίλων καταστάσεων ή τραυματισμών που περιλαμβάνουν τους μυς, τα οστά ή τα νεύρα που περιβάλλουν το ισχίο.

Η θεραπεία εξαρτάται από την αιτία του πόνου στο ισχίο ενός ατόμου. Ένα άτομο μπορεί να βελτιώσει τον πόνο του ισχίου όταν περπατά με ανάπαυση, άσκηση, φάρμακα ανακούφισης του πόνου, φυσική θεραπεία ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, χειρουργική επέμβαση.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here