Ομορφιά τεχνικές : Η φύση έχει την λύση και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής (Μέρος β’)

Εχθές σου παρουσιάσαμε τις 6 τεχνικές και σήμερα θα σου δείξουμε τις υπόλοιπες. Όπως είναι γνωστό η γυναικεία φιλαρέσκεια ήταν το δυνατό σημείο των γυναικών από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν πάρα πολλά φυτικά υλικά που χρησιμοποιούσαν για να διατηρούν την φρεσκάδα και νεανικότητα που όμως έχουν αποδείξει πόσο καλά είναι και εξακολουθούν να το αποδεικνύουν ακόμα και σήμερα. Εμείς στα βρήκαμε και στα παραθέτουμε παρακάτω αναλυτικά.

Πιο συγκεκριμένα πιο κάτω θα σας αναλύσουμε τόσο ποια ήταν αυτά τα φυτικά προϊόντα που ακόμα και σήμερα είναι γνωστά για τα θαυματουργά τους αποτελέσματα αλλά και πως τα χρησιμοποιούσαν για να πετύχουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

  • Φυτικά προϊόντα αναλλοίωτα στον χρόνο (Μέρος β΄)
  • Μάσκες με μέλι : Από την αρχαιότητα κιόλας γνωρίζανε πολύ καλά τις θαυματουργές ιδιότητες του μελιού. Μία από αυτές ήταν ότι μπορούσε να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έβαζαν στην επίμαχη περιοχή και έκαναν μασάζ.
  • Χέννα και μπασμά : Είναι γνωστό ότι οι παλιές γυναίκες χρησιμοποιούσαν αυτά τα δύο υλικά για να κάνουν τα μαλλιά τους υγιή, δυνατά αλλά ακόμα και για να καταφέρνουν να αλλάξουν το χρώμα τους.
  • Αυγά για μάσκες : Οι μάσκες που περιέχουν αυγά καταφέρνουν να δυναμώσουν τα μαλλιά και να τα κάνουν να λάμπουν.
  • Φύλλα από λάχανο : Τα φύλλα του λάχανου, έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και πιο πολύ συνιστώνται (τουλάχιστον έτσι τα χρησιμοποιούσαν τα παλιά χρόνια), στις γυναίκες οι οποίες θηλάζουν και αντιμετωπίζουν πόνους η γενικά κάποιο πρόβλημα με το στήθος τους. Τοποθετούσαν το φύλλο απευθείας στον μαστό και ανακουφιζόταν η γυναίκα από ότι την ταλαιπωρούσε.
  • Ξινή κρέμα : Όσο και αν σας ακούγετε περίεργο, έχει αποδείξει ότι αν βάλετε σε κάποιο σημείο του σώματος σας ξινή κρέμα, τότε μετά από κάποιες ώρες τα χέρια σας θα είναι πολύ μαλακά και λεία. Γι αυτό αν έχετε χρησιμοποιήστε την.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για την ομορφιά

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here